Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Μεγάλο μποτιλιάρισμα και σήμερα στον Περιφερειακό λόγω έργων

Το μποτιλιάρισμα εκτείνεται από το ύψος του κόμβου Τριανδρίας έως και λίγο μετά το τούνελ της Τούμπας - Σε ποια σημεία γίνονται εργασίες.

Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί και σήμερα στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης σήμερα το πρωί, καθώς πραγματοποιούνται εργασίες συντήρησης στο ρεύμα προς ανατολικά.

Συγκεκριμένα το μποτιλιάρισμα εκτείνεται από το ύψος του κόμβου Τριανδρίας έως και λίγο μετά το τούνελ της Τούμπας, με αποτέλεσμα να έχουν σχηματιστεί ουρές οχημάτων, καθώς η μία λωρίδα κυκλοφορίας είναι κλειστή λόγω των έργων.

Υπενθυμίζεται ότι από χθες βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες τοποθέτησης μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας, καθαρισμού και κοπής βλάστησης στην κατεύθυνση προς ανατολικά, επί του ερείσματος (δεξιά λωρίδα) από τη χιλιομετρική θέση 16+500 (γέφυρα Περραιβού) ως τη χιλιομετρική θέση 22+500 (κόμβος Κ13 νοσοκομείο “Άγιος Παύλος”).

Μάλιστα τα συνεργεία προχωρούν σε αποκλεισμό λωρίδων κυκλοφορίας τμηματικά.

Οι εργασίες ξεκίνησαν χθες και έως και την Πέμπτη θα γίνονται από τις 7.00 π.μ. έως τη 1.30 μ.μ., και την Παρασκευή 11/06/2021 από τις τις 7.00 π.μ. έως τις 12.00 μ.μ. ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.