Skip to main content

Μεγάλος χορηγός του Ηρακλή στο βόλεϊ ο ΟΑΣΘ (φωτο)

Αντί να λέμε «τρένο πηγαίνει ο Ηρακλής», θα λέμε ότι... «λεωφορείο πηγαίνει ο Ηρακλής», είπε χαριτολογώντας ο αντιπρόεδρος του ΤΑΑ, Μ. Οικονόμου

Παρουσιάστηκε σήμερα στα γραφεία του ΟΑΣΘ η χορηγική συμφωνία για την ανδρική και γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή.

Από τους «κυανόλευκους» το «παρών» έδωσαν οι δυο αρχηγοί (Κώστας Προύσαλης και Νατάσα Καλαϊτζίδου), αλλα και ο αντιπρόεδρος του ΤΑΑ Μίλτος Οικονόμου. Τον ΟΑΣΘ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος του Οργανισμού, Στέλιος Παπάς, και ο διευθύνων σύμβουλος, Σάββας Παναγιωτίδης.

Μετά την παρουσίαση της χορηγικής φανέλας με το σήμα του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης στην ανδρική και τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή, δηλώσεις έκανε ο αντιπρόεδρος του ΤΑΑ, Μίλτος Οικονόμου, ο οποίος τόνισε: «Η συνάντηση αυτή εύχομαι να έχει ένα μακρύ δρόμο και να φέρει γούρι και σε μας στον Ηρακλή αλλά και στον ταλαιπωρημένο αλλά και αναγεννημένο ΟΑΣΘ. Ευχαριστώ την διοίκηση του Οργανισμού αλλά και τον πρόεδρο του Ηρακλή όπως επίσης -και πολύ σημαντικό να το τονίσω αυτό- τους φίλους του Ηρακλή και του αθλήματος, γιατί στις μέρες μας είναι δύσκολο να είσαι φίλαθλος και πλέον θα τολμήσουμε να αλλάξουμε το σλόγκαν που έχουμε. Ετσι αντί να λέμε "τρένο πηγαίνει ο Ηρακλής, θα λέμε ότι... λεωφορείο πηγαίνει ο Ηρακλής».