Skip to main content

Μέγαρα: Προπηλάκισαν τον Γιώργο Τσίπρα για τη δομή φιλοξενίας (vid)

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε την προοπτική δομής φιλοξενίας στην περιοχή γεγονός που εξόργισε κατοίκους που βρίσκονταν στο σημείο.

Στόχος προπηλακισμών έγινε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Τσίπρας προχθές στα Μέγαρα κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου όταν κάτοικοι της Νέας Περάμου διαμαρτυρήθηκαν για το ενδεχόμενο δημιουργίας δομής υποδοχής μεταναστών – προσφύγων στην περιοχή τους.

Σύμφωνα με το megaratv, ο Γιώργος Τσίπρας, ο μοναδικός εκ των τεσσάρων βουλευτών Δυτικής Αττικής που παρευρέθηκε στη συνεδρίαση (οι τρεις της ΝΔ έστειλαν επιστολή, όπου ενημέρωναν πως δε θα παρευρεθούν, επειδή υπήρχε ενδεχόμενο ονομαστικής ψηφοφορίας στη Βουλή), κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του χλευάστηκε από παρευρισκόμενους εκτός του δημαρχείου, τη στιγμή που έκανε λόγο για την ανάγκη αποσυμφόρησης των νησιών, αλλά με σχέδιο και έπειτα από διαβούλευση με τις τοπικές κοινωνίες, όπως διευκρίνισε.

Στη συνέχεια, όταν ο Βουλευτής βγήκε εκτός της αίθουσας, μερίδα κόσμου τον προπηλάκισε έντονα και ο ίδιος αργότερα αναγκάστηκε να αποχωρήσει υπό αστυνομική συνοδεία.