Skip to main content

Μεϊμαράκης: Μάχη συνώνυμη της Δημοκρατίας οι ευρωεκλογές

Την Κυριακή μιλάνε οι πολίτες στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα για πολιτική αλλαγή, για μια καλύτερη Ελλάδα με σταθερότητα, είπε ο κ. Μεϊμαράκης.

Στις 26 Μαΐου ψηφίζουμε για αλλαγή πορείας και νοοτροπίας, για πρόσωπα και πολιτικές στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Το διακύβευμα είναι εξόχως σημαντικό σε όλα τα επίπεδα τονίζει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ., Βαγγέλης Μεϊμαράκης, κάνοντας λόγο για «μάχη συνώνυμη της Δημοκρατίας».

«Την Κυριακή μιλάνε οι πολίτες στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα για πολιτική αλλαγή, για μια καλύτερη Ελλάδα με σταθερότητα, κοινωνική προστασία, ισόρροπη ανάπτυξη, μια Ελλάδα που θα δίνει διέξοδο και προοπτική» επισημαίνει μιλώντας στην «F&M Voice».

Σύμφωνα με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ, «η επικείμενη μάχη αποτελεί την αρχή του τέλους μιας τετραετίας πολωτικής, διχαστικής, επικίνδυνης και βλαπτικής για την οικονομία, την κοινωνία και τα εθνικά μας συμφέροντα. Είναι μια αναμέτρηση και μια μάχη για το μέλλον του ευρωπαϊκού οικοδομήματος, είναι μια μάχη συνώνυμη της Δημοκρατίας».

Στόχος μου, υπογραμμίζει ο κ. Μεϊμαράκης, «είναι να μεταφέρω στις Βρυξέλλες, που είναι το κέντρο λήψης αποφάσεων, τη φωνή και τα καθημερινά προβλήματα του Έλληνα πολίτη και να διεκδικήσω την επίλυσή τους».