Skip to main content

#ΜένουμεΣπίτι: Νύχια με τζελ βερνίκι; Υπάρχει λύση

Τι γίνεται αν έχουμε gel βερνίκι, τα νύχια μας ήδη έχουν μεγαλώσει και το ραντεβού με τη μανικουρίστριά μας δεν βρίσκεται στο πλάνο;

Οι μέρες περνάνε, εμείς παραμένουμε σπίτι, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των ειδικών για την επιβράδυνση της διασποράς του κορωνοϊού και προσπαθούμε να περιποιηθούμε τον εαυτό μας με τα μέσα που διαθέτουμε...σπιτικά!

Τι γίνεται όμως αν έχουμε gel βερνίκι, τα νύχια μας ήδη έχουν μεγαλώσει και το ραντεβού με τη μανικουρίστριά μας δεν βρίσκεται στο πλάνο;

Η Ολίβια Σμόλι, γνωστή στο Instagram και ως @omgartisty είναι μια κομμώτρια από τη Φλόριντα των ΗΠΑ, η οποία ανέδειξε το απόλυτο nail hack για τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε!

Πριν από λίγους μήνες η Ολίβια πόσταρε στα Instagram Stories της, εξηγώντας ότι είχε ξεχάσει να κλείσει ραντεβού για μανικιούρ και έπρεπε να τραβήξει ένα βίντεο για μια δουλειά της, αλλά τα νύχια της ήταν σε πολύ κακή κατάσταση. Έτσι, γέμισε το άδειο μέρος στη βάση του νυχιού με ένα βερνίκι με glitter!

Κάνοντας κλικ στο σήμερα, η Ολίβια έφερε ξανά στο φως το συγκεκριμένο hack επειδή τα τρέχοντα γεγονότα (αυτοαπομόνωση και η κοινωνική αποστασιοποίηση λόγω του COVID-19) το κάνουν ιδιαίτερα σημαντικό.

Η Σμόλι μοιράστηκε με το κοινό της τη διαδικασία που ακολούθησε, εξηγώντας ότι φορμάρισε το σχήμα των νυχιών της, τα οποία είχαν μεγαλώσει ιδιαίτερα, λιμάροντας τις γωνίες και το μάκρος. Στη συνέχεια χρησιμοποίησε ένα βερνίκι με χοντρό χρυσό glitter για να καλύψει το κενό στο νύχι.

Βέβαια, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όποιο χρώμα μας αρέσει και να δημιουργήσουμε τους δικούς μας συνδιασμούς στο σπίτι.