Skip to main content

#ΜένουμεΣπίτι: Το χτένισμα που θα σε σώσει στο επόμενο online μίτινγκ

Το συγκεκριμένο χτένισμα είναι ταυτόχρονα cool και πολύ θηλυκό. Ποιο το μυστικό στο blow-out για να δείχνουμε περιποιημένες.

Το γεγονός ότι αυτό το διάστημα της κοινωνικής απομόνωσης έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο την άνεση της πιτζάμας, είναι πράγματι μια πολύ δελεαστική κατάσταση.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το marieclaire.gr, προσπαθούμε να βρούμε τρόπους για να ενισχύσουμε τα motivation levels μας και να δείχνουμε ωραίες, ακόμη και αν έχεις έχουμε μίτινγκ ενώ καθόμαστε αναπαυτικά στον καναπέ του σπιτιού.

Έτσι λοιπόν, μπορείτε να πιάσετε ξανά τη βούρτσα και το πιστολάκι πριν ανοίξετε την κάμερα του λάπτοπ σς και να δημιουργήσετε ένα υπέροχο blow-out, με πολύ όγκο.

Το συγκεκριμένο χτένισμα είναι ταυτόχρονα cool και πολύ θηλυκό, αλλά το μυστικό της υπόθεσης κρύβεται στο γεγονός ότι στην πραγματικότητα θα κάνουμε styling περισσότερο στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού το οποίο θα φαίνεται αρκετά περιποιημένο, σε σχέση με το υπόλοιπο μέρος που μπορεί να μείνει σχεδόν ατημέλητο.

Δείτε το video tutorial για να δημιουργήσεις το bouncy blow-out και μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείς πάντοτε πριν από το styling, ένα θερμοπροστατευτικό προϊόν για τα μαλλιά.