Skip to main content

Μεσσηνία: Αρνείται τις κατηγορίες ο πατέρας του διασωληνομένου βρέφους-«Ήταν κακιά στιγμή»

Ο κατηγορούμενος απέδωσε τον σοβαρό τραυματισμό του βρέφους στην κακιά στιγμή και στους λάθος χειρισμούς που έκανε προσπαθώντας να ηρεμήσει το μωρό.

Προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη πήρε ο 20χρονος πατέρας του βρέφους,το οποίο νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Παίδων «Αγία Σοφία», μετά τον ξυλοδαρμό του. Το βρέφος νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές - θωρακικές κακώσεις και μώλωπες. Τα επόμενα 24ωρα είναι ιδιαίτερα κρίσιμα, οι γιατροί δίνουν τεράστια μάχη.

Χθες το πρωί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Κυπαρισσίας ο 20χρονος Αλβανός, αλλά και η 20χρονη μητέρα του παιδιού.

Η μητέρα αφέθηκε ελεύθερη και θα οδηγηθεί και εκείνη στον ανακριτή την Τετάρτη. Από κοινού αντιμετωπίζουν κατηγορίες για παραβίαση του νόμου περί ναρκωτικών και όπλων καθώς σε έρευνα στο σπίτι της οικογένειας, βρέθηκε ένα όπλο και μικροποσότητα χασίς.

Ο 20χρονος έχει συλληφθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας και οικογενειακή βία, ενώ και οι δύο τους διώκονται με τον νόμο περί όπλων και ναρκωτικών, καθώς στο σπίτι τους στον Αετό βρέθηκαν ένα δενδρύλλιο χασίς, ένα πιστόλι και σφαίρες.

Σύμφωνα με τον συνήγορό του ο κατηγορούμενος απέδωσε τον σοβαρό τραυματισμό του βρέφους στην κακιά στιγμή και στους λάθος χειρισμούς που έκανε προσπαθώντας να το ηρεμήσει.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο Παίδων περιγράφουν την κατάστασή του παιδιού ως εξαιρετικά σοβαρή.

Η γιαγιά του βρέφους σε δηλώσεις της ανέφερε ότι ο πατέρας του βρέφους ήταν αδιάφορος και κάποιες φορές απότομος.