Skip to main content

Επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη το πρωτάθλημα στίβου Κ23 - Γήπεδο μπιτς βόλεϊ η Αριστοτέλους

Μπαράζ αθλητικών διοργανώσεων στη Θεσσαλονίκη το επόμενο διάστημα - Σε γήπεδο beach volley θα μετατραπεί και πάλι η Αριστοτέλους

Στη Θεσσαλονίκη επιστρέφει μετά από 14 χρόνια το κορυφαίο γεγονός του στίβου, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών (Κ23) για το 2022. Η διοργάνωση, στην οποία αναμένεται να συμμετάσχουν κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες, θα διεξαχθεί στις 25 και 26 Ιουνίου. Τις δύο επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σύνθετων Αγωνισμάτων Κ20 και Κ16.

Παράλληλα, η δημοτική αρχή, όπως ανακοίνωσε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Νίκος Ζεϊμπέκης, είναι σε επαφή με τον ΣΕΓΑΣ και εξετάζεται το ενδεχόμενο διεξαγωγής στην πόλη και του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Στίβου ΑμεΑ.

Περίπου ένα μήνα νωρίτερα η Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται να υποδεχθεί άλλο ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός... Για άλλη μια φορά μετά από περίπου δύο χρόνια η πλατεία Αριστοτέλους θα μετατραπεί και πάλι σε γήπεδο beach volley. Μεγάλες ποσότητες άμμου θα πέσουν στην κεντρική πλατεία της πόλης, θα στηθούν κερκίδες και σε δύο γήπεδα που θα διαμορφωθούν, θα διεξαχθούν οι αγώνες volley από τις 30 Μαΐου έως τις 5 Ιουνίου.

Σύμφωνα με τον κ. Ζεϊμπέκη, από τον Απρίλιο έως τον Ιούλιου θα διεξαχθούν στη Θεσσαλονίκη το 3Χ3 Street Basket στη Νέα Παραλία, κολυμβητικοί αγώνες, τουρνουά πετοσφαίρισης καθώς και τουρνουά ποδοσφαίρου.