Skip to main content

Νέο κατάστημα House of Jewels στην καρδιά της Θεσσαλονικής

Η House of Jewels εγκαινίασε το νέο της κατάστημα στην οδό Μητροπόλεως στη Θεσσαλονίκη - Τι αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση.

Μετά το πρώτο της κατάστημα στη Μύκονο, η House of Jewels στρέφεται στην αγορά της Θεσσαλονίκης με το άνοιγμα του 2ου ομώνυμου καταστήματος στον ιστορικό δρόμο της Μητροπόλεως.

«Σε μία οδό συνυφασμένη με ξεχωριστά brands έρχεται να προστεθεί το μοναδικό concept House of Jewels που παρουσιάζει, κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα και την Κύπρο, κορυφαία σκανδιναβικά brands κοσμημάτων και ρολογιών όπως: Georg Jensen, About Vintage, Julie Sandlau, ByBiehl και Id Fine», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Ο σχεδιασμός του νέου καταστήματος ακολουθεί το minimal design που χαρακτηρίζει τη Σκανδιναβική αισθητική. Έτσι, για την εσωτερική του αρχιτεκτονική, επιλέχθηκαν απαλοί τόνοι με σκοπό να αντανακλώνται οι elegant και αφαιρετικές γραμμές των κοσμημάτων, ενώ η παρουσία ξύλου σε ανοιχτές αποχρώσεις, δημιουργεί, σύμφωνα με την ανακοίνωση, «μια ζεστή ατμόσφαιρα υψηλής αισθητικής, που αναδεικνύει εξαιρετικά τα αγαπημένα και διεθνώς αναγνωρισμένα brands».

Η House of Jewels προσκαλεί τον κόσμο να ανακαλύψει στο νέο της κατάστημα, «τις κομψές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών άριστης ποιότητας, εκπληκτικής δεξιοτεχνίας και μοναδικού design, φέροντας την Nordic Style αισθητική. Πρόκειται για διαχρονικά αλλά και σύγχρονα σχέδια κοσμημάτων, από μασίφ ασήμι 925 με χρυσό 14 kt, 18 kt και 22kt, διακοσμημένα με χειροποίητες λεπτομέρειες και πολύτιμους ή ημιπολύτιμους λίθους, αλλά και κομψά ρολόγια Automatic Swiss made και Chronograph (Quartz) από ανοξείδωτο ατσάλι, τέλεια συνδυασμένα με Dome», καταλήγει.