Τρίτη 21 Μαΐου 2019
x

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΣΕ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ EPSILON NET

Είναι το πρώτο ιδιωτικό ελληνικό κολέγιο που συνδέει τους σπουδαστές του αυτόματα με το εγχώριο, αλλά και διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον

Τη δημιουργία του Epsilon Net College ανακοίνωσε η Epsilon Net, η οποία εδώ και δύο δεκαετίες προσφέρει τη στήριξη της σε όσους δραστηριοποιούνται ή πρόκειται να εισέλθουν στον χρηματοοικονομικό και λογιστικό κλάδο, όπως σημειώνει σε σχετική της ανακοίνωση.

Το Epsilon Net College, σύμφωνα με την εταιρεία, είναι το πρώτο ιδιωτικό ελληνικό κολέγιο που συνδέει τους σπουδαστές του αυτόματα με το εγχώριο, αλλά και διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον, ενώ προσφέρει, σε συνεργασία με το Διεθνές Ιταλικό Πανεπιστήμιο UNINETTUNO, μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στη Λογιστική και στα Χρηματοοικονομικά (MBA in Accounting & Finance).

«Ένα πρόγραμμα απόλυτα προσαρμοσμένο στις σύγχρονες ανάγκες της ελληνικής αλλά και ευρωπαϊκής Οικονομίας, στην ελληνική αλλά και στην αγγλική γλώσσα το οποίο συνδυάζει την άρτια επαγγελματική κατάρτιση με την υπεροχή της ακαδημαϊκής διάστασης, ώστε να σας προσφέρει μία ολοκληρωμένη συνέργεια γνώσης. Το MBA in Accounting & Finance αναδεικνύει την γνώση στο υψηλότερο επίπεδο, περιλαμβάνοντας πληροφορίες και εμπειρίες από νεοεμφανιζόμενες πηγές γνώσης και επιτρέποντας τις συγκριτικές μελέτες μεταξύ διαφορετικών χωρών και συστημάτων» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

«Η Epsilon Net, για μία ακόμα φορά πρωτοπορεί και στον εκπαιδευτικό τομέα, προσφέροντας έναν πολυδιάστατο και αναλυτικό τρόπο προσέγγισης στα προγράμματα σπουδών που αφορούν το λογιστικό και χρηματοοικονομικό κλάδο» καταλήγει η εταιρεία.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ