Skip to main content

Μετέφεραν παράνομα αλλοδαπούς - Μπαράζ συλλήψεων στη Θεσσαλονίκη

Νέο μπαράζ συλλήψεων χθες στη Θεσσαλονίκη κατά το τελευταίο 24ωρο. Αναλυτικά όλες οι δράσεις των αστυνομικών δυνάμεων στην πόλη

Σε αυτόφωρες συλλήψεις 21 ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης κατά το τελευταίο 24ωρο.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν τρία άτομα για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.  Χθες το απόγευμα αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης εντόπισαν και ακινητοποίησαν στην Εγνατία Οδό (ύψος Ασπροβάλτας) δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, τα οποία όπως διαπιστώθηκε ενέχονταν σε παράνομη διακίνηση αλλοδαπών.

Ειδικότερα, στο πρώτο Ι.Χ.Ε. που οδηγούσε 26χρονος αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη, εντοπίσθηκαν στο εσωτερικό του 5 αλλοδαποί, που δε διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα, καθώς επίσης, συνελήφθησαν ο 24χρονος οδηγός και ο 20χρονος συνοδηγός του δεύτερου οχήματος, το οποίο λειτουργούσε ως προπομπός.

Παράλληλα, σύμφωνα με την αστυνομία συνελήφθησαν άλλα εννέα άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, επτά για περιπτώσεις κλοπών και άλλα δύο για παράβαση του Νόμου περί Τελωνειακού Κώδικα.

Οι συλληφθέντες είχαν αποκρύψει εντός ηχείου στο χώρο αποσκευών Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητου στο οποίο επέβαιναν, συνολικά 450 πακέτα τσιγάρα, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.