Skip to main content

Μετέφερε κοκαΐνη από την Ολλανδία- Συνελήφθη στο αεροδρόμιο Μακεδονία

Συλλήψεις για ναρκωτικά στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου και πέριξ του ΑΠΘ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αλλά και σε διάφορες άλλες περιοχές του νομού.

Στη σύλληψη έξι ατόμων στο κέντρο της πόλης και σε διάφορες περιοσές του νομού Θεσσαλονίκης προχώρησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.

Οι συλλήψεις έλαβαν χώρα στην ευρύτερη περιοχή Πλατείας Αγίου Γεωργίου, πέριξ του ΑΠΘ, αλλά και σε διάφορες άλλες περιοχές συμπεραλαμβανομένου και του αεροδρομίου Μακεδονία.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης 46χρονου Έλληνα, χθες το βράδυ, στον Διεθνή Αερολιμένα Θεσσαλονίκης, ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αερολιμένα κατά την άφιξή του από χώρα της Ευρώπης και διαπιστώθηκε ότι κατείχε μικρόδεμα κοκαΐνης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 46χρονος μετέφερε την ποσότητα ναρκωτικών από την Ολλανδία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.