Skip to main content

Μέξας: Με αποφασιστικότητα, ενέργεια και τη βοήθεια του κόσμου

Ο νεαρός κόουτς του ΠΑΟΚ κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να έρθει στο «Παλατάκι» για να την στηρίξει στο αυριανό κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στο Περιστέρι.

Αποφασιστικότητα και ενέργεια να πρέπει να δείξουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ αύριο αν θέλουν να λυγίσουν την αντίσταση του Περιστερίου παίρνοντας ένα υπερπολύτιμο ροζ φύλλο αγώνα στη μάχη που δίνουν για την παραμονή σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Κώστας Μέξας.

Παράλληλα, ο νεαρός κόουτς του «Δικεφάλου» κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να έρθει στο «Παλατάκι» στηρίζοντάς την και δίνοντάς της ώθηση ώστε να φτάσει στην πολυπόθητη νίκη-ανάσα ενόψει της δύσκολης συνέχειας στη Basket League.

«Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό και ταυτόχρονα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα. Το Περιστέρι και με την τελευταία προσθήκη που έκανε στο ρόστερ του με τον Κέιν, ένα παιδί που έχει παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο, είναι δεδομένο ότι έχει δυναμώσει ακόμη περισσότερο. Αυτό όμως για εμάς δεν πρέπει να έχει τόσο μεγάλη σημασία. Πρέπει να μπούμε στο παιχνίδι πολύ συγκεντρωμένοι, πολύ αποφασιστικοί, με πάρα πολλή ενέργεια», δήλωσε αρχικά ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» για να συμπληρώσει:

«Να προσπαθήσουμε να επιβάλουμε το δικό μας παιχνίδι, να εμφανίσουμε ακόμη καλύτερη εικόνα από αυτήν που είχαμε στα τρία πρώτα δεκάλεπτα στο παιχνίδι της Λήμνου, σεβόμενοι πάντα την ποιότητα του αντιπάλου, τα όπλα που έχει και να προσπαθήσουμε να περιορίσουμε κάποια παιδιά που έχουν μεγάλη ποιότητα και παίρνουν τις αποφάσεις για την ομάδα του Περιστερίου. Ακολουθώντας το πλάνο μας, με τη βοήθεια του κόσμου και με την κατάλληλη νοοτροπία από τα παιδιά, που θεωρώ ότι έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα του αγώνα, να μπορέσουμε στο τέλος να είμαστε εμείς οι νικητές».

Παράλληλα, ο κ. Μέξας αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι η αθηναϊκή ομάδα προέρχεται από αγώνα για το Basketball Champions League στη διάρκεια της εβδομάδας, αλλά και στη σημασία της παρουσίας των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στον αυριανό αγώνα στο «Παλατάκι»:

«Το Περιστέρι προέρχεται από ένα πολύ δύσκολο ευρωπαϊκό παιχνίδι και θα ακολουθήσει ένα ακόμη πιο σημαντικό και must win παιχνίδι για αυτούς, αν θέλουν να συνεχίσουν στη διοργάνωση. Είναι ένα κομμάτι που πρέπει εμείς να εκμεταλλευτούμε, την κόπωση που ενδεχομένως θα έχουν και την σωματική και την πνευματική. Το μυαλό τους θα είναι και εκεί, οπότε είναι ακόμη πιο σημαντικό για μας να είμαστε συγκεντρωμένοι, ενώ είναι πολύ καθοριστική παράμετρος η ενέργεια, όπως και η βοήθεια που θα έχουμε από τον κόσμο μας. Τους περιμένουμε στο γήπεδο, θέλουμε να μας βοηθήσουν, να μας δώσουν ακόμη περισσότερη ενέργεια για να φτάσουμε στη νίκη».