Skip to main content

Θεσσαλονίκη - Agrotica: Χάρισαν στον Τσίπρα ποντιακή λύρα με το σήμα του ΠΑΟΚ (vid)

Παραγωγοί λαϊκών αγορών χάρισαν στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ένα ιδιαίτερο δώρο κατά τη βόλτα του στην Agrotica.

Ένα δώρο με έντονες προσφυγικές αναφορές έλαβε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας κατά την περιοδεία του στην Έκθεση Agrotica.

Διαβάστε ακόμα - Θεσσαλονίκη: Βόλτα αλά... ΔΕΘ του Αλέξη Τσίπρα στην Agrotica (vid)

Κάνοντας μία στάση της Συνομοσπονδίας παραγωγών επαγγελματιών βιομηχανικών ειδών λαϊκών αγορών Ελλάδος άκουσε τα θέματα που ανέπτυξαν τα μέλη του, τα οποία στη συνέχεια του χάρισαν μία ποντιακή λύρα που πάνω της είχε το σήμα του ΠΑΟΚ.

«Γνωρίζω, ότι υποστηρίζετε άλλη ομάδα, αλλά έχετε πει πως έχετε μία ιδιαίτερη συμπάθεια προς την ομάδα του ΠΑΟΚ», είπε στον Αλέξη Τσίπρας ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας, Άγγελος Δερετζής.

Εργαζόμενοι στον κλάδο ανέφεραν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ενώ ο κ. Δερετζής τόνισε την εκρηκτική αύξηση στο κόστος παραγωγής, το οποίο αδυνατούν πλέον να καλύψουν οι παραγωγοί.

«Ο φετινός χειμώνας θα είναι μία σκληρή δοκιμασία για όλους. Πρέπει άμεσα η κυβέρνηση να παρέμβει με πιο γενναία μέτρα, προκειμένου να συγκρατηθούν οι τιμές», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δερετζής στον κ. Τσίπρα.