Skip to main content

Νότες αισιοδοξίας με Κώστα Μακεδόνα από την κορυφή του Λευκού Πύργου

«Το μήνυμα που θέλουμε να δώσουμε από τη Θεσσαλονίκη είναι ότι "μένουμε ασφαλείς, μένουμε αισιόδοξοι”. Όλα θα περάσουν», τόνισε ο γνωστός τραγουδιστής

Σε ένα από τα πιο ψηλά σημείο της πόλης, με θέα όλο τον Θερμαϊκό, βρέθηκε σήμερα το απόγευμα ο γνωστός τραγουδιστής, Κώστας Μακεδόνας, ο οποίος από τον πυργίσκο του Λευκού Πύργου έδωσε μια συναυλία χωρίς κοινό η οποία θα μεταδοθεί τηλεοπτικά τις επόμενες ημέρες από την ΕΡΤ3. 

«Το μήνυμα που θέλουμε να δώσουμε από τη Θεσσαλονίκη είναι ότι “μένουμε ασφαλείς, μένουμε αισιόδοξοι”. Όλα θα περάσουν», ανέφερε ο κ. Μακεδόνας μιλώντας στη Voria.gr. Με καταγωγή από Θεσσαλονίκη, ο αγαπημένος μουσικός είπε ότι αισθάνεται πολύ όμορφα και πολύ συγκινημένος που βρέθηκε απόψε στο σημείο αυτό για τον συγκεκριμένο σκοπό. 

Την οργάνωση της συναυλίας, στη διάρκεια της οποίας θα ακουστούν εμβληματικά τραγούδια με σημείο αναφοράς την πόλη, ανέλαβε το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

«Πρόκειται για μία συναυλία χωρίς κοινό που έχει συμβολικό χαρακτήρα. Θέλουμε να στείλουμε σε όλη την Ελλάδα, σε όλο τον κόσμο ένα μήνυμα από τη Θεσσαλονίκη: είμαστε και μένουμε αισιόδοξοι», τόνισε η Άννα Μυκωνίου, πρόεδρος και καλλιτεχνική διευθύντρια του Κέντρου Πολιτισμού.