Skip to main content

Παρέμβαση Ζορπίδη για ΟΑΣΘ: Η απεργία έχει νεκρώσει την αγορά

Την αγωνία του για τη λειτουργία της αγοράς εξέφρασε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης σχολιάζοντας την απεργία στον ΟΑΣΘ.

Η απεργία του ΟΑΣΘ έχει νεκρώσει σημερα την αγορά της Θεσσαλονίκης, τονίζει ο πρόεδρος του ΕΕΘ Μιχάλης Ζορπίδης  καλώντας την κυβέρνηση να διασφαλίσει την κανονικότητα στη λειτουργία της πόλης.

Ο Πρόεδρος του ΕΕΘ εξέφρασε την αγωνία του για την κατάσταση που επικρατεί στα καταστήματα της πόλης με τη σημερινή απεργία. Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Σήμερα η αγορά της πόλης έχει νεκρώσει, λόγω της απεργίας στις αστικές συγκοινωνίες. Βέβαια, τη ζημιά δεν θα την πληρώσει ούτε η κυβέρνηση, ούτε οι αξιωματούχοι της που ανέλαβαν να εξυγιάνουν τον ΟΑΣΘ. Οι έμποροι και οι καταστηματάρχες, που τόσο έχουν δοκιμαστεί στα χρόνια της κρίσης, περνούν ακόμη μία ταλαιπωρία χωρίς καμία δική τους ευθύνη. Περιμένουμε από την κυβέρνηση το αυτονόητο: να διασφαλίσει την κανονικότητα στη λειτουργία μίας πόλης».

Ο κ. Ζορπίδης υπενθύμισε πως από την πρώτη στιγμή το ΕΕΘ είχε αναγνωρίσε πως κάθε κυβέρνηση έχει δικαίωμα να εφαρμόσει την πολιτική της, τονίζοντας προς κάθε κατεύθυνση ότι οι αλλαγές αυτές θα πρέπει να κάνουν την κατάσταση καλύτερη και όχι χειρότερη, όπως δυστυχώς συμβαίνει με τις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης».