Skip to main content

Μίχαλος: Είναι δυνατόν να μη χαιρετίσω την έξοδο από τα Μνημόνια;

Ας προσπαθήσουν οι σημερινοί ένοικοι του κόμματος να κάνουν το καλύτερο για όσους εκπροσωπούν και ας αφήσουν τα τερτίπια, είπε για τη διαγραφή από ΝΔ

Αιφνιδιασμένος δήλωσε ο Κωνσταντίνος Μίχαλος για τη διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία που ανακοινώθηκε την Τετάρτη.

«Είναι δυνατόν να μην χαιρετίσω την έξοδο από τα Μνημόνια; Τι θέλουν στη ΝΔ, να μείνουμε άλλα πέντε χρόνια σε αυτό το καθεστώς;», αναρωτήθηκε, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6, ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος. «Τα επιμελητήρια δεν είναι κόμματα αλλά θέλουν θέσεις εργασίας» είπε.

Ανεβάζοντας τους τόνους κατά της ΝΔ είπε «ας προσπαθήσουν οι σημερινοί ένοικοι του κόμματος να κάνουν το καλύτερο για όσους εκπροσωπούν και ας αφήσουν τα τερτίπια. Είναι δυνατόν το επιχείρημα για τη διαγραφή μου να είναι η φωτογραφία του επικεφαλής της ΚΕΕ με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής; Αυτό μου ελέχθη χθες το μεσημέρι».

«Αυτό που με λυπεί ιδιαίτερα, δεν είχα ποτέ κομματική ενασχόληση, ας κάνουν εκεί τα παιδάκια ό,τι θέλουν, ο κ. Αυγενάκης και οι κύριοι που επινόησαν το σενάριο ότι δημιουργείται ένα κόμμα, κότσαραν και τη φωτογραφία και μετά είχαν την απαίτηση να απαντήσω στη νοσηρή φαντασία του κ. Αυγενάκη» συμπλήρωσε ο κ. Μίχαλος.