Skip to main content

Μίχελ: Δεν ξέχασαν το ποδόσφαιρο οι παίκτες του ΠΑΟΚ

«Χάθηκε ένας στόχος αλλά είναι μπροστά μας ο ιστορικός στόχος του πρωταθλήματος», δήλωσε ο πρώην αθλητικός διευθυντής του «Δικεφάλου».

Για την χθεσινή ήττα του ΠΑΟΚ από τη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ και τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό μίλησε στον ρ/σ «Metropolis», ο Λούμπος Μίχελ υπογραμμίζοντας πως οι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» δεν έχουν «ξεχάσει το ποδόσφαιρο».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρώην αθλητικός διευθυντής του «Δικεφάλου»:

Για την ήττα του ΠΑΟΚ από τη ΜΠΑΤΕ: «Σαφέστατα δεν ήταν μια καλή εμφάνιση, ήταν μια εμφάνιση ντροπή αλλά υπάρχουν πολλοί λόγοι που έγινε αυτό. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια και δεν είναι εύκολο να κυνηγάς τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Αν σε ορισμένα παιχνίδια δεν βρεις από την αρχή τα σωστά πρόσωπα να στηριχθείς για να πάρεις το αποτέλεσμα είναι δύσκολο να γίνει αυτό στην πορεία. Η ομάδα είναι κουρασμένη σωματικά και ψυχολογικά και πρέπει να εστιάσει στη νίκη των επόμενων δύο παιχνιδιών και μετά θα γεμίσει μπαταρίες».

Για την εικόνα που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ: «Δεν προβληματίζομαι, είμαι αισιόδοξος. Δεν ξεχάσαν το ποδόσφαιρο. Ο αληθινός ΠΑΟΚ ήταν στα παιχνίδια με Βασιλεία και Σπαρτάκ αλλά και Μπενφίκα. Η εικόνα δεν είναι καλή. Οι αληθινοί οπαδοί στέκονται στο πλευρό της ομάδας. Χάθηκε ένας στόχος αλλά είναι μπροστά μας ο ιστορικός στόχος του πρωταθλήματος. Υπάρχει ο Λεβαδειακός, υπάρχει εχθρική ατμόσφαιρα και εκεί θα πρέπει να ρίξουν όλο το βάρος».