Skip to main content

Χιονιάς: Πού υπάρχουν προβλήματα στην κίνηση των λεωφορείων του ΟΑΣΘ

Τα προβλήματα στην κίνηση των λεωφορείων του ΟΑΣΘ εντοπίζονται κυρίως στον δήμο Νεάπολης- Συκεών καθώς και στη γραμμή προς Λιβάδι και Περιστερά.

Η έντονη χιονόπτωση, που σημειώνεται στη Θεσσαλονίκη, έχει προκαλέσει ορισμένα προβλήματα στη κίνηση των λεωφορείων του ΟΑΣΘ, αν και στο μεγαλύτερο μέρος της πόλης η κυκλοφορία τους διεξάγεται κανονικά.

Σύμφωνα με την διευθύντρια κίνησης του Οργανισμού, Κατερίνα Σίσκου, τα προβλήματα εντοπίζονται κυρίως στον δήμο Νεάπολης- Συκεών καθώς και στη γραμμή προς Λιβάδι και Περιστερά.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τις γραμμές 28 και 26 που διασχίζουν δρόμους στον δήμο Νεάπολης – Συκεών. Τα προβλήματα εντοπίζονται στις οδούς Επταπυργίου, Ρήγα Φεραίου και Ανδρέα Παπανδρέου.

«Υπάρχει μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση σε κάποιους δρόμους με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα στην κίνηση των αστικών λεωφορείων», τόνισε στη Voria.gr.  

Προβλήματα υπάρχουν και στη γραμμή 35 για Μετέωρα.

Με αλυσίδες κινούνται τα αστικά λεωφορεία που κατευθύνονται προς το Φίλυρο. Επίσης, η γραμμή 87 δεν πηγαίνει σε Λιβάδι και Περιστερά λόγω της μεγάλης ποσότητας χιονιού.

Στο υπόλοιπο δίκτυο της Θεσσαλονίκης τα λεωφορεία κινούνται κανονικά, χωρίς προβλήματα, εξυπηρετώντας το επιβατικό κοινό.

Υπενθυμίζεται πως χθες ο ΟΑΣΘ είχε στείλε επιστολή στους δήμους, καλώντας τους τους φορείς να δώσουν ιδιαίτερη μέριμνα για τον καθαρισμό των στάσεων προκειμένου να αποφευχθούν δυσάρεστα προβλήματα, βάσει και της πρόσφατης εμπειρίας από την τελευταία κακοκαιρία.