Skip to main content

Μηνύει την ΕΛΑΣ ο γνωστός σκηνοθέτης για την εισβολή στο σπίτι του

Ο Δημήτρης Ινδαρές, ιδιοκτήτης του σπιτιού δίπλα στην κατάληψη και γνωστός σκηνοθέτης ισχυρίζεται αστυνομική βία σε βάρος του ιδίου και των γιων του.

Σοβαρές προεκτάσεις έχει πάρει η υπόθεση με την έφοδο αστυνομικών σε σπίτι δίπλα σε κατάληψη της οδού Ματρόζου στο Κουκάκι της Αθήνας, καθώς ο ιδιοκτήτης που συνελήφθη μαζί με τους δύο γιους του είναι ο γνωστός και βραβευμένος σκηνοθέτης Δημήτρης Ινδαρές.

Ο τελευταίος σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της ΕΛΑΣ (δείτε αναλυτικά εδώ) συνελήφθη για αντίσταση σε διαπληκτισμό στην ταράτσα του σπιτιού του με αστυνομικούς, προσπαθώντας σύμφωνα πάντα με την ΕΛΑΣ να αρπάξει όπλο αστυνομικού.

Οι δύο γιοι του 23 και 26 ετών συνελήφθησαν με την κατηγορία της συμμετοχής στην κατάληψη ωστόσο οι εξελίξεις δείχνουν ότι η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της δικαστικής διαμάχης.

Σύμφωνα με τον συνήγορο της οικογένειας Θεόδωρο Μαντά, τόσο ο κ. Ινδαρές όσο και οι γιοι του αρνούνται την εμπλοκή του σε όσα τους προσάπτει η ΕΛΑΣ, ενώ καταγγέλλουν ότι κακοποιήθηκαν από τα ΜΑΤ και προτίθενται να κάνουν μήνυση στους αστυνομικούς που τους συνέλαβαν για επικίνδυνες σωματικές βλάβες και παράνομη βία.

Ο συνήγορος υπεράσπισης, ωστόσο, Θεόδωρος Μαντάς, ισχυρίστηκε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, πως δεν το αφήνουν να επικοινωνήσει με τους πελάτες του.