Skip to main content

Mint BnB: Βάζει πλώρη για τη διαχείριση 1.000 ακινήτων

Οι ιδιοκτήτες κενών κατοικιών σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική μπορούν εύκολα να τις αξιοποιήσουν με τη Mint - διαχείριση ακινήτων BnB.

Ενίσχυση του χαρτοφυλακίου των ακινήτων της έχει θέσει ως στόχο για τα επόμενα χρόνια η Mint, που δραστηριοποιείται στην αγορά βραχυχρόνιας μίσθωσης(BnB). Η επιλογή του ονόματος της εταιρείας μόνο τυχαίο δεν φαίνεται να είναι, καθώς στην αρχαία Ελλάδα τα φύλλα της μέντας σκορπίζονταν στο τραπέζι ως ένδειξη θερμού καλωσορίσματος!

Η εταιρεία, που διαθέτει πολυετή παρουσία στην αγορά βραχυχρόνιας μίσθωσης, εδώ και τέσσερα χρόνια και στη Θεσσαλονίκη, έχει βάλει πλώρη για να υπερτριπλασιάσει τα ακίνητα που διαχειρίζεται, στοχεύοντας να τα εκτινάξει στα 1.000 από 300 που έχει σήμερα στο δίκτυο της.
 
Η Μint είναι μία από τις μεγαλύτερες και πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες εταιρείες στον κλάδο διαχείρισης ακινήτων στην Ελλάδα. Αποκαλυπτικά είναι τα νούμερα καθώς σε ετήσια βάση αριθμεί περισσότερες από 5.000 κρατήσεις και περισσότερους από 14.000 επισκέπτες.


 
Το 2019, στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης της ολοκλήρωσε τον εταιρικό μετασχηματισμό της σε ανώνυμη εταιρεία και πέτυχε την είσοδο μεγάλων επενδυτικών εταιρειών στο μετοχικό της κεφάλαιο.
 
Σήμερα στο δυναμικό της έχει πάνω από 30 άτομα μόνιμο προσωπικό ενώ διαθέτει κεντρικά γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική αλλά και σε Κρήτη και Πάρο.

Μέσα από την πολυετή εμπειρία της, η Μint -διαχείριση ακινήτων bnb - απευθύνεται σε όσους έχουν στην κατοχή τους οποιοδήποτε ακίνητο και θέλουν να το αξιοποιήσουν άμεσα και αποδοτικά με τον πιο εύκολο και απλό τρόπο.

Τι προσφέρει η Μint
 
Η ομάδα της Μint αποτελείται από επαγγελματίες με πάθος και πολυετή πείρα στον τομέα τους, οι οποίοι βρίσκονται στο προσκήνιο των εξελίξεων για να βοηθήσουν τους ιδιοκτήτες ακινήτων να εκμεταλλευτούν με ασφάλεια τις ευκαιρίες που τους παρουσιάζονται και να αξιοποιήσουν κατά το μέγιστο δυνατό την ακίνητη περιουσία τους.
 
H εταιρεία αναλαμβάνει την ολοκληρωμένη διαχείριση του ακινήτου παρέχοντας υπηρεσίες όπως εκτίμηση ακινήτου (αξιολόγηση δωρεάν του ακίνητου και προτάσεις για μεγαλύτερη απόδοση), μέγιστη και καλύτερη προβολή (επαγγελματική φωτογράφιση και υπηρεσίες προώθησης του ακινήτου στις online πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης -Airbnb, Booking.com, Expedia.com κλπ.-), εξυπηρέτηση πελατών (διαχείριση κρατήσεων, ολοκληρωμένες υπηρεσίες φιλοξενίας στους φιλοξενούμενους επισκέπτες των ακινήτων, καθαριότητα, επισκευές) και προσαρμογή τιμών με στόχο την καλύτερη δυνατή πληρότητα και το μεγαλύτερο κέρδος για κάθε ιδιοκτήτη.


 
Πώς ξεκίνησε η Mint

Όλα ξεκίνησαν όταν κάποια από τα ιδρυτικά μέλη της εταιρείας αποφάσισαν να νοικιάσουν τα σπίτια τους μέσω Airbnb, σαν μια πηγή έξτρα εσόδων. Δεν ήταν ιδιαίτερα διαδεδομένη η λογική του Airbnb στην Ελλάδα, αλλά με τον καιρό και με καθημερινή «τριβή» οι πρωτεργάτες της εταιρείας άρχισαν να ανακαλύπτουν τι δουλεύει και τι όχι και να το μοιράζονται με φίλους και οικογένεια.

Η ζήτηση για την εμπειρία και τις εξειδικευμένες γνώσεις τους, γινόταν όλο και μεγαλύτερη και τους οδήγησε, μαζί με το πάθος τους για τον χώρο αυτό, στη δημιουργία της Eazybnb.

Μετά από 5 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας, εκ των οποίων τα 4 και στην πόλη της Θεσσαλονίκης, και ικανοποιημένων τόσο ιδιοκτητών όσο και επισκεπτών, η ομάδα της Eazybnb, έκανε το επόμενο βήμα. Με μεγαλύτερη εμπειρία, με περισσότερες επενδύσεις και μια πιο μοντέρνα και φρέσκια ματιά δημιούργησε τη Mint.

Info

Mint Property Management Services SA

T:(+30) 2314 005100

Ελευθερίου Βενιζέλου 8,Θεσσαλονίκη

https://www.mintyourhouse.com/

thess@mintyourhouse.com