Skip to main content

Μητέρα πήδηξε με το παιδί της στο κενό για να σωθούν από φωτιά (vid)

Μία γυναίκα πήδηξε με το κοριτσάκι της στο κενό, προκειμένου να γλυτώσουν από τη φωτιά σε σπίτι στην Κέρκυρα. Από τα κεραμίδια κρεμόταν ο άνδρας της

Δραματικές στιγμές έζησαν οι ένοικοι σπιτιού, που κινδύνεψαν να καούν ζωντανοί το βράδυ της Παρασκευής στην Κέρκυρα.

Στην απόγνωσή της μία γυναίκα, η οποία έμενε στον τρίτο όροφο, πήδηξε με το κοριτσάκι της στο κενό. Πλέον, η μητέρα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Κέρκυρας με προβλήματα όρασης και πολλά κατάγματα, όπως αναφερεί το vima.gr.

«Η ξαδέρφη μου δεν βλέπει αυτή τη στιγμή. Έχει πάθει σοβαρή ζημιά στα μάτια. Έχει υποστεί πολλά κατάγματα και έχουν δηλητηριαστεί τα πνευμόνια της από τον καπνό» δηλώνει στον Alpha στενή συγγενής της.

Ο σύζυγός της, εκείνες τις εφιαλτικές στιγμές, κρεμόταν από τα κεραμίδια του σπιτιού για να γλιτώσει. Η μητέρα έπεσε στο έδαφος και παρά τους φρικτούς πόνους που αισθανόταν ρωτούσε να μάθει αν η κόρη της είναι καλά.

«Πρώτα πέταξε το παιδί για να δει ότι είναι ασφαλές και, σου λέει, «εγώ ας καώ, δεν πειράζει» και μετά έπεσε και αυτή. Λιποθύμησε κιόλας και της ήταν πιο εύκολο να την πετάξει γιατί δεν είχε την αίσθηση το παιδί να φωνάζει ή να αντιστέκεται ή οτιδήποτε. Είχε λιποθυμήσει δηλαδή το παιδί πριν το πετάξει» προσθέτει η συγγενής της γυναίκας.

Στο μεταξύ, στην Αθήνα μεταφέρθηκε με εγκαύματα ο 58χρονος άνδρας, από το διαμέρισμα του οποίου ξέσπασε η φωτιά.