Skip to main content

Συγκλονίζει η μητέρα του Καραϊβάζ: Θα συγχωρούσε και τους εκτελεστές του (video)

Ραγίζει καρδιές η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ λέγοντας ότι ο γιος της θα συγχωρούσε και τους εκτελεστές του - «Αλλο παιδί να μην πειράξουνε», τονίζει

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Καλλίφυτο Δράμας συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο, Γιώργο Καραϊβάζ, ο οποίος έπεσε νεκρός μετά την δολοφονική επίθεση που δέχθηκε έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Διαβάστε ακόμη: Δολοφονία Καραϊβάζ: Τα κλεμμένα σκούτερ, οι κλήσεις και οι συνεργοί

Η μητέρα του και η αδερφή του μιλώντας στον Alpha αδυνατούν να πιστέψουν πως έτσι ξαφνικά έχει ένας δικός τους άνθρωπος.

«Όποιο δάχτυλο κι αν κόψεις, πονάει πάρα πολύ. Το μόνο που θέλω είναι να προσέχετε παιδιά μου, να προσέχετε. Η τελευταία μάνα να ήμουν εγώ. Κανέναν άλλο να μη βλάψουνε. Το ίδιο θα έκανε και το παιδί μου. Τους εκτελεστές του θα τους συγχωρούσε το παιδάκι μου… Άλλο παιδί να μην πειράξουνε. Παρακαλώ την Παναγίτσα», είπε η μητέρα του.



Από την άλλη η αδερφή του Γιώργου Καραϊβάζ, Λίτσα τόνισε: «Έναν τον είχα και τον είχα στήριγμά μου. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Ό,τι πρόβλημα κι αν είχα, έπαιρνα τον Γιώργο και το συζητούσα. Ήταν πάρα πολύ δοτικός. Τα παιδικά μας λόγια ήταν λίγο φτωχικά, οι γονείς μας παλεύανε για εμάς, να μεγαλώσουμε με τα καλύτερα εκείνης της εποχής». Μάλιστα ανέφερε πως είχε να τον δει 4 χρόνια λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

«Ο Γιώργος ήταν ένα ήσυχο παιδί, χαμηλών τόνων. Ο πατέρας μου είχε μια μονάδα με ζώα, ο Γιώργος βοηθούσε τον πατέρα μου. Αντί να πάρει, όμως, ψωμί στο σακί του, έπαιρνε τα βιβλία του. Και παντού είχε βιβλία, διάβαζε πάρα πολύ….

Τελευταία φορά που του μίλησα ήταν 5 Απριλίου με μηνύματα. “Καλημέρα αδερφέ μου, καλή εβδομάδα” του έστειλα, “Καλημέρα Λιτσάκι μου, καλή εβδομάδα” μου είχε απαντήσει», κατέληξε.