Skip to main content

Μυτιλιναίος: Η παράκαμψη Αμφιλοχίας παραδίδεται νωρίτερα από το αναμενόμενο

Ο κ.Μυτιληναίος επεσήμανε πως δεν υπήρξε ούτε μια αμφιβολία για την έγκαιρη παράδοση του έργου, καθώς η Mytilineos παραδίδει με συνέπεια τα έργα.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Mytilineos, Ευάγγελος Μυτιληναίος κατά τα τη διάρκεια της παράδοσης του έργου στην Αμφιλοχία τόνισε πως το έργο παραδόθηκε νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Μυτιληναίος τόνισε πως ο Όμιλος ανέλαβε το Άκτιο-Αμβρακία το 2020 υπό δύσκολες συνθήκες. Από τη μία το έργο αντιμετώπιζε ήδη σημαντικές δυσκολίες, ενώ στη συνέχεια ξέσπασαν την τελευταία διετία ιδιαίτερες κρίσεις, όπως η πανδημία του κορωνοϊού και ο πόλεμος στην Ουκρανία.

Αυτές οι κρίσεις είχαν σαν αποτέλεσμα ο Όμιλος να έρθει αντιμέτωπος με το κλείσιμο των εργοταξίων, το μπλοκάρισμα της εφοδιαστικής αλυσίδας και την εκτίναξη του κόστους των κατασκευαστικών υλικών.

Ωστόσο ο κ.Μυτιληναίος επεσήμανε πως δεν υπήρξε ούτε μια αμφιβολία για την έγκαιρη παράδοση του έργου, καθώς η Mytilineos παραδίδει με συνέπεια τα έργα που αναλαμβάνει τηρώντας υψηλές προδιαγραφές ποιότητας. «Δεν διστάσαμε ούτε μία στιγμή. H Mytilineos παραδίδει πάντα έγκαιρα και με συνέπεια τα έργα που αναλαμβάνει, με υψηλά στάνταρ ποιότητας και σεβασμό στους πολίτες που θα τα χρησιμοποιήσουν».