Skip to main content

Μητιντζής: Δεδομένα μαζί στο Καυτανζόγλειο ΠΑΟΚ και Ηρακλής

Ο πρόεδρος της επιτροπής διοίκησης του Σταδίου υπογράμμισε πως μπορούν να φιλοξενηθούν στο γήπεδο, τόσο οι «κυανόλευκοι» όσο και οι «ασπρόμαυροι»

Το γεγονός πως ο Ηρακλής θα αγωνιστεί στο Καυτανζόγλειο γνωστοποίησε εκφράζοντας την αισιοδοξία του για τη συνεργασία που θα υπάρξει με τον «Γηραιό» εξέφρασε μιλώντας στον ρ/σ «Fair Play», ο Απόστολος Μητιντζής.

Παράλληλα ο πρόεδρος της επιτροπής διοίκησης του Σταδίου υπογράμμισε πως δεδομένα μπορούν να φιλοξενηθούν στο γήπεδο, τόσο οι «κυανόλευκοι» όσο και ο ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ. Μητιντζής:

Για τον Ηρακλή: «Ο Ηρακλής θα παίξει στο Καυτανζόγλειο. Συζητήσαμε οικονομικά ζητήματα, ζητήματα χώρων και γενικότερα λειτουργίας. Αναμένεται και μία πιο επίσημη συνάντηση με τη διοίκηση, ώστε να ετοιμάσουμε και δικαιολογητικά και το πράγμα να πάρει το δρόμο του. Μπορούμε να δούμε τη χρήση του γηπέδου κατά τους αγώνες, κάτι που έχει να κάνει με τη νομοθεσία. Με καλή διάθεση από εμάς και τον Ηρακλή θα βρεθεί λύση σε όλα τα ζητήματα. Λογικά θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί το εστιατόριο κατά τη διάρκεια των αγώνων και όχι μόνιμα».

Για το αν υπάρχει η δυνατότητα να φιλοξενηθούν ταυτόχρονα την ερχόμενη σεζόν ο ΠΑΟΚ και ο Ηρακλής: «Είναι δεδομένο ότι μπορούν να φιλοξενηθούν μαζί ο ΠΑΟΚ και ο Ηρακλής. Ο ΠΑΟΚ έχει ζητήσει ξεχωριστά αποδυτήρια κι εμείς είμαστε σε θέση να του τα παραχωρήσουμε».