Skip to main content

Μήτογλου: Επικίνδυνος ο αγώνας με τον Άρη, να παρουσιαστούμε σοβαροί

«Επιβάλλεται να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας από την αρχή ως το τέλος προκειμένου να τα καταφέρουμε», επεσήμανε ο άσος του Παναθηναϊκού

Ως ένα ματς με παγίδες χαρακτήρισε για τον Παναθηναϊκό, το αυριανό με τον Άρη, ο Ντίνος Μήτογλου.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, ο διεθνής φόργουορντ των «πρασίνων»:

«Η αλήθεια είναι πως αυτή η διακοπή των υποχρεώσεών μας σε πρωτάθλημα και Euroleague καθώς και η παρουσία μας στο All Star Game αποτέλεσε μια ευχάριστη παρένθεση για εμάς. Χάρηκα πάρα πολύ που συμμετείχα στη γιορτή του μπάσκετ σε μια πόλη που λατρεύει το μπάσκετ και σε ένα γήπεδο που ήταν γεμάτο χαμογελαστά πρόσωπα. Αυτός εξάλλου είναι και ο σκοπός του All Star Game.

Από το ξεκίνημα της εβδομάδας, όμως, επιστρέψαμε στους ρυθμούς της σκληρής δουλειάς ενόψει της κρίσιμης συνέχειας των υποχρεώσεών μας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Την επόμενη εβδομάδα η Euroleague ξεκινά και πάλι με ένα δύσκολο ματς απέναντι στη Μπαρτσελόνα.

Σήμερα ταξιδεύουμε για τη Θεσσαλονίκη προκειμένου αύριο να αντιμετωπίσουμε τον Άρη. Ο αντίπαλός μας «καίγεται» για τη νίκη προκειμένου να πετύχει τον στόχο του, γεγονός που καθιστά τον αγώνα ιδιαίτερα επικίνδυνο.

Επιβάλλεται να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας από την αρχή ως το τέλος προκειμένου να τα καταφέρουμε».