Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021
x

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ: ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΩΣ Η «ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ»

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά το Μητροπολιτικό Κολλέγιο έλαβε τη βράβευση ως η «Καλύτερη Σχολή Ξενοδοχειακής Εκπαίδευσης» στα Greek Hospitality Awards

Για 6η συνεχή χρονιά, η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου βραβεύθηκε ως η «Καλύτερη Σχολή Ξενοδοχειακής Εκπαίδευσης» στα Greek Hospitality Awards 2021.

Πιο συγκεκριμένα, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο διακρίθηκε με Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία “Best Hotel Education Provider”, έναν τίτλο που λαμβάνει κάθε χρόνο από το 2016 μέχρι και σήμερα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κολλεγίου, η  βράβευση αποτελεί τεράστια τιμή για τη Σχολή Τουρισμού και επισφραγίζει την ποιότητα των προγραμμάτων σπουδών που προσφέρει.  

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο είναι το μοναδικό Κολλέγιο στην Ελλάδα που διακρίνεται για 6 συνεχή έτη. Η διάκριση αφορά:

-στην παροχή υψηλής ποιότητας πανεπιστημιακών προγραμμάτων στον κλάδο του τουρισμού και της φιλοξενίας, σε συνεργασία με τα διακεκριμένα Βρετανικά Πανεπιστήμια Oxford Brookes University και Queen Margaret University, καθώς και τον όμιλο της Ecole hôtelière de Lausanne,
-στα υπερσύγχρονα εργαστήρια της Σχολής Τουρισμού, τα οποία είναι πλήρως και πολυτελώς εξοπλισμένα και προσομοιάζουν την πραγματική λειτουργία ενός Ξενοδοχείου 5 αστέρων,
-στο σύστημα εκπαίδευσης το οποίο προσφέρει στους φοιτητές ευκαιρίες επαγγελματικής δικτύωσης, μέσω των εξειδικευμένων Tourism Career Days και πρακτική άσκηση στα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της χώρας.

Το Χρυσό Βραβείο παρέλαβε η κα Πηγή Μαντζουράτου, Υπεύθυνη Δικτύου Πρακτικής Άσκησης και Ανάπτυξης, Year Tutor (Athens Campus), (BA) International Hospitality and Tourism Management, η οποία εκπροσώπησε το Μητροπολιτικό Κολλέγιο στην Τελετή Απονομής.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso, παρουσία σημαντικών προσωπικοτήτων από τον κλάδο του Τουρισμού και της πολιτικής σκηνής. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η κα Σοφία Ζαχαράκη, Υφυπουργός Τουρισμού, η οποία δήλωσε ότι το μέλλον του ελληνικού τουρισμού διαφαίνεται εξαιρετικά αισιόδοξο. Πιο συγκεκριμένα είπε: «Η ανάκαμψη συνοδεύτηκε με την αύξηση των αφίξεων, των εσόδων και της μέσης δαπάνης. Το υπουργείο Τουρισμού έχει εκπονήσει ήδη νέα καμπάνια για τον ορεινό τουρισμό, νέα σχέδια και projects. Mε κονδύλια από το Ταμείο Ανάκαμψης θα αναβαθμιστούν οι υποδομές, θα επιχορηγηθούν ειδικά σεμινάρια, ενώ παράλληλα ο κλάδος θα στηριχθεί με το νέο ΕΣΠΑ και φυσικά το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ