Skip to main content

Μητροπολίτης Δωδώνης: Να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός σε όλο το Δημόσιο

Ο μητροπολίτης τόνισε ότι οι ιερείς θα πρέπει να εμβολιαστούν αρχικά για να προστατέψουν τους εαυτούς τους και στη συνέχεια όλους τους υπόλοιπους.

«Οι ιερείς που τάσσονται κατά του εμβολιασμού λένε βλακείες και είναι οι ίδιοι που και στο παρελθόν διατύπωναν ακραίες απόψεις για διάφορα θέματα, όπως για τις παράδειγμα για τις ταυτότητες» σημείωσε στον ANT1 ο μητροπολίτης Δωδώνης, Χρυσόστομος.

Ο μητροπολίτης Χρυσόστομος, τόνισε ότι οι ιερείς θα πρέπει να εμβολιαστούν αρχικά για να προστατέψουν τους εαυτούς τους και στη συνέχεια όλους τους υπόλοιπους. «Είναι αδιανόητο να αγνοούν το εμβόλιο που είναι το μεγάλο όπλο της επιστήμης για να αντιμετωπίσουμε τον κορωνοϊό», τόνισε.

Πρόσθεσε δε πως για όσους πληρώνονται από το Δημόσιο ο εμβολιασμός θα πρέπει να γίνει υποχρεωτικός. «Δεν μπορεί για παράδειγμα μια νοσηλεύτρια να μου λέει ότι αρνείται να εμβολιαστεί. Αν δε θες να εμβολιαστείς να πας σπίτι σου κυρά μου, γιατί είσαι ψεκασμένη», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος ο μητροπολίτης Χρυσόστομος, είπε πως οι επιθέσεις που δέχεται είναι βραβείο για εκείνον, «είναι τίτλος τιμής για μένα να με βρίζουν άνθρωποι που είναι για το Δρομοκαΐτειο», κατέληξε.