Skip to main content

Μητρούδης: Ο Καρυπίδης θέλει την εμπιστοσύνη των Αρειανών

Ο πρώην πρόεδρος του «κιτρινόμαυρου» μπάσκετ τοποθετήθηκε αναφορικά με το θέμα του Ματέο Γκαρσία και το ενδεχόμενο επιστροφής του στο «Κ. Βικελίδης».

Την άποψή του για το θέμα με τον Ματέο Γκαρσία και τον Άρη εξέφρασε μιλώντας στον ρ/σ «Metropolis», ο Θεόφιλος Μητρούδης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρώην πρόεδρος του «κιτρινόμαυρου» μπάσκετ:

«Πρώτον, στον Άρη οι Αρειανοί έχουν βαρεθεί να ακούνε φούσκες. Πριν από χρόνια ήρθε ο Λάσκαρης και είπε στον κόσμο ότι θα κάνει 1,5 δις αθλητικό κέντρο. Δεύτερον, ο Καρυπίδης είναι ένας έμπειρος παράγοντας με πολύ καλή δημοσιογραφική και επικοινωνιακή κάλυψη. Όταν κάνει κάτι το μελετά. Τρίτον, γιατί το έκανε. Αν υποθέσουμε ότι είναι αλήθεια, άστο να γίνει. Για να το κάνει κάποιος λόγος υπάρχει.

Εκτιμώ ότι ο Καρυπίδης ακούει πολλά σχόλια εναντίον και προσπαθεί να ανακτήσει τη δυναμική του στον κόσμο του Άρη. Γιατί πρόεδρος χωρίς μαντήλι να κλάψει δεν έχει τύχη. Αν ξεκινούσε τώρα το πρωτάθλημα με φιλάθλους στις κερκίδες, θα λέγαμε το έκανε για να μαζέψει τον κόσμο. Αν αποδειχθεί ότι είναι αλήθεια, δυο φορές καλά. Αν όχι, κανείς δεν θα πει τίποτα».