Skip to main content

Μητσοτάκης σε επιχειρηματίες:Κάναμε το καθήκον μας-Κάντε το δικό σας

Ο πρωθυπουργός τονίζει ότι με το πακέτο μέτρων στήριξης της οικονομίας η πολιτεία έχει κάνει το καθήκον της και έχει αναλάβει το μερίδιο ευθύνης της.

Μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τους επιχειρηματίες να ανταποκριθούν στα μέτρα τόνωσης που αποφάσισε η κυβέρνηση και να στηρίξουν με τη σειρά τους την οικονομία, δημοσιεύει σήμερα η Real News.

Ο πρωθυπουργός τονίζει ότι με το πακέτο μέτρων στήριξης της οικονομίας που ανακοίνωσε την περασμένη Τετάρτη, η πολιτεία έχει κάνει το καθήκον της και έχει αναλάβει το μερίδιο ευθύνης που της αναλογεί για τη στήριξη της οικονομίας και της κοινωνίας.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Μητσοτάκης δηλώνει ότι τώρα αναμένει από τους επιχειρηματίες να αναλάβουν το δικό τους μερίδιο ευθύνης για την τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας και την στήριξη της απασχόλησης.

O Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε:

- «H πολιτεία έκανε το καθήκον της, σειρά σας να κάνετε το δικό σας».

- «Η κυβέρνηση, αντί να μοιράζει επιδόματα ανεργίας, ενισχύει την εργασία. Εμείς επιλέγουμε δουλειές, όχι "λουκέτα"!»

- «Προσωπικά περιμένω, τώρα, και από τους επιχειρηματίες -ιδίως του τουρισμού- να ανταποκριθούν και να ανοίξουν τις εγκαταστάσεις τους. Τους ενθαρρύνω να δράσουν. Γιατί έχουν κι αυτοί το δικό τους μερίδιο κοινωνικής ευθύνης».