Skip to main content

Μητσοτάκης σε Γεννηματά: Μου θυμίσατε τον Τσίπρα χωρίς το ταλέντο στο ψέμα

Το θεωρώ άκομψο όταν έχεις προκαλέσει μία συζήτηση να απουσιάζεις από όλους τους ομιλητές, σημείωσε ο πρωθυπουργός στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ

Αιχμές κατά της Φώφης Γεννηματά εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκινώντας τη δευτερολογία του στη σημερινή συζήτηση για την πορεία της πανδημίας και τις συνέπειές της στην Οικονομία, που προκάλεσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

Ο πρωθυπουργός, αναφερόμενος σε όσα είπε η κα Γεννηματά στην ομιλία της, σημείωσε «ότι του θυμίζει ολοένα και περισσότερο τον Αλέξη Τσίπρα χωρίς όμως το ταλέντο στο ψέμα και τον λαϊκισμό».

Παράλληλα, σημειώσε πως «ήρθα σε προ ημερησίας συζήτηση που προκάλεσε η κα Γεννηματά. Το θεωρώ άκομψο όταν έχεις προκαλέσει μία συζήτηση να απουσιάζεις από όλους τους ομιλητές που ακολουθούν τη δική σου ομιλία» είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός λόγω της απουσίας της Φώφης Γεννηματά από την αίθουσα της Ολομέλειας.

«Ήρθα και τοποθετήθηκα κάνοντας μια απόπειρα να μην διαφωνήσουμε για στοιχεία της πραγματικότητας και να έχουμε ένα ελάχιστο πλαίσιο συνεννόησης» συνέχισε ο πρωθυπουργός για να συμπληρώσει: «Τι εισέπραξα: Από την κα Γεννηματά μαξιμαλισμό, από τον κ. Τσίπρα μηδενισμό, από τον κ. Κουτσούμπα αρνητισμό, από τον κ. Βελόπουλο λαϊκισμό, από τον κ. Βαρουφάκη σουρεαλισμό».

«Συνεχίζω με τον ελληνικό λαό στο μόνο δρόμο που γνωρίζω, αυτόν του ρεαλισμού», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.