Skip to main content

Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Δεν είσαι Παπανδρέου - Αποδοκίμασε τις σαχλαμάρες Πολάκη

Ο πρωθυπουργός σημείωσε πως το πρώτο πράγμα που θα έπρεπε να κάνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι να αποδοκιμάσει τις δηλώσεις Πολάκη για τα εμβόλια.

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης των πολιτικών αρχηγών για το εργασιακό νομοσχέδιο, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να εξαπολύει πυρά κατά του Αλέξη Τσίπρα.

«Βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα την ιστορική σας αποστροφή και τι θα γίνει στις επόμενες εκλογές, Να σας πω ένα μυστικό; Δεν είστε Ανδρέας Παπανδρέου», ανέφερε ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρόσθεσε: «Ας αφήσουμε στην άκρη αυτό το ψέμα ότι βάλατε πλάτη στην κυβέρνηση» με τον πρωθυπουργό να απαριθμεί όλα όσα έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ σε κάθε απόφαση της κυβέρνησης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε αναφορά στον Παύλο Πολάκη, ο οποίος αμφισβήτησε ευθέως την διαδικασία εμβολιασμού.

«Ο μεγάλος επιστήμων και γνώστης των εμβολίων κ. Πολάκης λέει πώς βρήκαμε τόσο γρήγορα εμβόλια. Το στηρίζετε αυτό κ. Τσίπρα; Το πρώτο πράγμα που έπρεπε να κάνετε είναι να έρθετε και να αποδοκιμάσετε δημόσια τις σαχλαμάρες του πρωτοκλασάτου στελέχους σας», είπε ο πρωθυπουργός.