Skip to main content

Όλο το πρόγραμμα του τέταρτου Thessaloniki Summit 2019

Στο 4ο Thessaloniki Summit 2019 θα συμμετάσχουν τρεις πρωθυπουργοί, πολιτικοί, ακαδημαϊκοί και business leaders. Δείτε το πρόγραμμα.

Στις 14 και 15 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί για ακόμη μία χρονιά, στη Θεσσαλονίκη, το Thessaloniki Summit από τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ).

Στο 4ο Thessaloniki Summit 2019, που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Hyatt Regency της Θεσσαλονίκης, θα συμμετάσχουν τρεις πρωθυπουργοί, πολιτικοί, ακαδημαϊκοί και business leaders, ορίζοντας την ατζέντα των εξελίξεων για τα επόμενα έτη σε Ελλάδα και Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, o Μπόικο Μπορίσοφ και ο Ζόραν Ζάεφ, συζητούν για τις προοπτικές οικονομικής συνεργασίας μεταξύ των τριών χωρών και προτείνουν σχετικές πρωτοβουλίες προς αυτήν την κατεύθυνση.

Το πλήρες πρόγραμμα του Thessaloniki Summit 2019 βρίσκεται εδώ.

Κύριο θέμα συζήτησης του 4ου Thessaloniki Summit θα είναι οι γεωστρατηγικές, οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και τη χώρα μας. Επίσης, θέματα που αφορούν την ενέργεια, τις μεταρρυθμίσεις, τις υποδομές, τον χρηματοπιστωτικό τομέα και τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται στην ευρύτερη περιοχή.

Ο Πρόεδρος του ΣΒΕ, κ. Αθανάσιος Σαββάκης αναφορικά με το Thessaloniki Summit 2019 δήλωσε: «…Οι εξελίξεις για την Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή κινούνται με εξαιρετική ταχύτητα. Εμείς στον ΣΒΕ γνωρίζουμε ότι ο βασικός μας ρόλος είναι να είμαστε αυτοί που θα χτίζουμε γέφυρες ανάμεσα στις επιχειρήσεις, την πολιτική και την κοινωνία. Να δημιουργούμε συνθήκες γόνιμου διαλόγου, φιλίας και προοπτικής με άξονα την περιφερειακή ανάπτυξη. Το Thessaloniki Summit είναι θεσμός όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για την ευρύτερη περιοχή δημιουργώντας τον οδικό χάρτη των εξελίξεων…»

Το Thessaloniki Summit διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Ελλάδας (ΣΒΕ) σε συνεργασία με τη Συμεών Γ. Τσομώκος (SGT) Α.Ε., και την αιγίδα της ΑΕ του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλου.  

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκέπτεστε τον ιστότοπο https://www.thessalonikisummit.gr/.