Skip to main content

Μόναχο: Δώδεκα ελληνικές επιχειρήσεις στην πλατφόρμα «the smarter E Europe 2022»

Η «The smarter E Europe 2022» που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Μόναχο της Γερμανίας έριξε αυλαία με δώδεκα ελληνικές εταιρείες

Με δώδεκα ελληνικές εταιρείες έριξε αυλαία η «The smarter E Europe 2022», που είναι πλατφόρμα για την ενεργειακή βιομηχανία στην Ευρώπη, που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Μόναχο από τη Solar Promotion GmbH και αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα και την Κύπρο από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Ειδικότερα, οι ελληνικές εταιρείες που έλαβαν μέρος στη διοργάνωση είναι οι: Elvan S.A., ILVIEF SA, Inaccess ltd, Nanotechnology Lab LTFN, Organic Electronic Technologies PC (O.E.T.), Profilodomi, Protasis SA, Raycap GmbH, Recom Technologies, S.K.EVANGELOPOULOS AND CO, SOLBOTIX S.A. και Sunlight Group Energy Storage Systems.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, η «"The smarter E Europe" ξεπέρασε κάθε προσδοκία, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα στη βιομηχανία παραγωγής ενέργειας, με το Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου να φιλοξενεί μια πολυπληθή ομάδα εταιρειών από όλο τον κόσμο, ενδιαφερόμενων για τη σύγχρονη ενεργειακή βιομηχανία».

Στη «The smarter E Europe 2022» συμμετείχαν 1.356 εκθέτες οι οποίοι κατέλαβαν 132.000 τμ εκθεσιακού χώρου, ενώ την έκθεση επισκέφθηκαν πάνω από 65.000 ενδιαφερόμενοι από 149 χώρες, αριθμός ο οποίος ήταν αυξημένος κατά 33% σε σχέση με την τελευταία προ-κορωνοϊού διοργάνωση.

«Να σημειωθεί ότι η "The smarter E Europe" αποτελεί την ομπρέλα των επιτυχημένων εκθέσεων Intersolar Europe, ees Europe, Power2Drive Europe και EM-Power Europe, οι οποίες καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα της ενεργειακής βιομηχανίας, από τους τομείς των Φωτοβολταϊκών και των Συσσωρευτών Ενέργειας έως τα Ηλεκτρικά οχήματα και την ευφυή χρήση της ενέργειας στις κτηριακές εγκαταστάσεις», προσθέτετε στην ανακοίνωση του Επιμελητηρίου.

Το νέο ραντεβού της «The smarter E Europe» ανανεώθηκε για τις 14 – 16 Ιουνίου 2023 στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου.