Κυριακή 25 Ιουλίου 2021
x

ΜΟΝΗ ΠΕΤΡΑΚΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΙΕΡΕΑ-ΔΡΑΣΤΗ: «ΦΩΝΑΖΕ ΚΑΙ ΡΑΝΤΙΖΕ ΜΕ ΒΙΤΡΙΟΛΙ»

Ο δράστης ήταν πεπεισμένος ότι η έδρα ήταν προκατειλημμένη - Συγκλονίζει η μαρτυρία του δικηγόρου του δράστη που βρισκόταν μπροστά στην επίθεση

Ο δικηγόρος του ιερέα που επιτέθηκε στους Μητροπολίτες μίλησε για τις σκηνές τρόμου που επικράτησαν κατά τη διάρκεια της επίθεσης με βιτριόλι στη Μονή Πετράκη.

Ο κ. Γιώργος Τζίκας μιλώντας στο protothema.gr περιγράφει ότι «στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο είχε καθαιρεθεί. Σήμερα εκδικαζόταν η έφεση σε δεύτερο βαθμό. Με εμάς ήταν όλο αυτό το διάστημα ήρεμος και συνεργάσιμος.

Σήμερα, περί τις 19:00 οπότε εκδικαζόταν η έφεση του, πλησίασε την έδρα και τους ρώτησε «είστε μιλημένοι από τον Βεροίας; Σας έχει μιλήσει ο μητροπολίτης Βεροίας;». Ήταν πεπεισμένος ότι η έδρα ήταν προκατειλημμένη. Ξαφνικά και χωρίς να πει τίποτα έβγαλε από τη τσάντα του δύο μεγάλα μπουκάλια με κόκκινο υγρό και άρχισε να ραντίζει προς την έδρα φωνάζοντας «δεν σας μίλησε ο Βεροίας ε; Δεν σας μίλησε ο Βεροίας;». Ξαφνικά ο χώρος πλημμύρισε αίμα και καμένα ράσα. Φώναζε και ράντιζε με τα μπουκάλια. Δεν ήταν μπουκαλάκια. Ήταν μεγάλα δίλιτρα μπουκάλια που είχε μεσα στην τσάντα του. Το σκηνικό ήταν εφιαλτικό».

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ