Skip to main content

Μονή Πετράκη: Ανέμειξε θειικό οξύ με υγρά μπαταρίας και άκουα φόρτε!

Ο ιερέας που επιτέθηκε εχθές με βιτρόλι στη μονή Πετράκη μετά την καθαίρεση του αποκαλύπτεται πως είχε αναμείξει θειικό οξύ με άλλα συστατικά

Ο ιερέας από τη Βέροια που μετά την καταδίκη του σε καθαίρεση άρχισε να «ραντίζει» τους Μητροπολίτες του Συνοδικού Δικαστηρίου με καυστικό υγρό που είχε μαζί του, ισχυρίστηκε ότι αγόρασε το υγρό από το internet. Τα νέα στοιχεία, όμως, έρχονται να τον διαψεύσουν.

Διαβάστε: Επίθεση με βιτριόλι: Στο νοσοκομείο για επανέλεγχο παραμένουν 4 μητροπολίτες

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr από εκκλησιαστικούς κύκλους αναφέρεται ότι ο δράστης της πρωτοφανούς επίθεσης μέσα στη Μονή Πετράκη είχε «πειράξει» το καυστικό υγρό που έβαλε σε μεγάλα μπουκάλια, τα έβαλε σε μια τσάντα και μόλις άκουσε την ετυμηγορία, τα έκανε «όπλο» στα χέρια του. Το υγρό που έριξε στους Μητροπολίτες, τραυματίζοντας επτά απ’ αυτούς αλλά και τρία ακόμα άτομα, τους δυο δικηγόρους του κι έναν αστυνομικό, ήταν θειικό οξύ, αναμεμειγμένο με υγρά μπαταρίας και άκουα φόρτε!

Ανάμεσα στους τραυματίες είναι και ο ίδιος και το πρωί της Πέμπτης (24.06.2021) μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Αργότερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα και τον ανακριτή.