Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΜΟΥΔΑΝΙΑ: ΕΩΣ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ 2020 ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ

Οι ιδιοκτήτες ακινήτων θα πρέπει να καταργήσουν την παλιά σύνδεση υδροδότησης για να συνδεθούν με το καινούργιο δίκτυο - Πρόστιμα για μη συμμόρφωση

Μέχρι 31 Μαρτίου του 2020 θα πρέπει οι ιδιοκτήτες των ακινήτων στα Νέα Μουδανιά να μεριμνήσουν για τη σύνδεση των ακινήτων τους με το νέο δίκτυο ύδρευσης. Αυτό αποφασίστηκε με την 680/2019 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, εφόσον ολοκληρώθηκε η κατασκευή του έργου «Αντικατάσταση και επέκταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης και παρεμβάσεις στα δίκτυα ακαθάρτων λυμάτων και ομβρίων υδάτων Ν. Μουδανιών».

Το παλαιό δίκτυο ύδρευσης θα συνεχίσει να λειτουργεί παράλληλα με το νέο μέχρι 31-3-2020. Αμέσως μετά, το παλαιό δίκτυο θα τεθεί εκτός λειτουργίας και η υδροδότηση θα γίνεται αποκλειστικά από το νέο δίκτυο ύδρευσης. Συνεπώς, όσοι δεν θα έχουν ολοκληρώσει τη σύνδεση, δεν θα υδροδοτούνται.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη νέα σύνδεση με το δίκτυο ύδρευσης αποτελεί η κατάργηση της παλιάς σύνδεσης υδροδότησης. Η σύνδεση θα γίνεται από ιδιώτη υδραυλικό, που διαθέτει άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος, ενώ θα πρέπει να προηγηθεί συνεννόηση με τον Προϊστάμενο Ύδρευσης Αποχέτευσης του δήμου, κ. Ουζούνη Χρήστο (τηλ. 6973399178), ώστε να παρίσταται υδραυλικός του δήμου κατά τη διαδικασία. Στον υδραυλικό του δήμου, που θα είναι παρών στη σύνδεση θα παραδίδει ο ιδιώτης υδραυλικός Υπεύθυνη Δήλωση του Ιδίου που θα γράφει: “Διαθέτω άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος υδραυλικού. Κατάργησα την παλιά σύνδεση του υπ' αριθμ. Υδρομέτρου, δικαιούχου...”.

Για τυχόν απορίες ή πληροφορίες, μπορείτε να καλείτε στην Υπηρεσία Ύδρευσης, τηλ.: 2373350247 ή 2373350249.

Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης με τις παραπάνω οδηγίες, θα επιβάλλονται πρόστιμα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ