Skip to main content

Μουτζούρης κατά κυβέρνησης για προσφυγικό: Ούτε η Χούντα τα έκανε αυτά

«Είναι ντροπή να δέρνονται και να υποφέρουν από καπνογόνα.Ούτε η Χούντα δεν τα έκανε αυτά!» έγραψε ο Μουτζούρης εξαπολύοντας πυρά κατά της κυβέρνησης

«Ημέρα ντροπής» χαρακτήρισε τη σημερινή ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης, κατηγορώντας παράλληλα την κυβέρνηση για τα «έκτροπα», αναφερόμενος στα άγρια επεισόδια ανάμεσα σε αστυνομικούς και κατοίκους σε Χίο και Λέσβο για το προσφυγικό.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μουτζούρης ανάρτησε στο Facebook δύο φωτογραφίες που δείχνουν την ισχυρή παρουσία των ΜΑΤ στη Μυτιλήνη και σχολίασε χαρακτηριστικά:

«”Είναι ημέρα ντροπής σήμερα για όλους μας και κυρίως για αυτούς που διέταξαν αυτά τα έκτροπα, να δαρεί ο κόσμος, οι ακρίτες του Αιγαίου εδώ που φυλάνε τα νησιά μας! Είναι ντροπή να δέρνονται και να υποφέρουν από τα καπνογόνα. Ούτε η Χούντα δεν τα έκανε αυτά!” (Καράβα, Μυτιλήνη 25.02.2020)».

Υπενθυμίζεται ότι προηγήθηκαν εντάσεις σε Μυτιλήνη και Χίο με τα λιμάνια των δύο νησιών να μετατρέπονται σε πεδία μάχης μεταξύ κατοίκων και δυνάμεων των ΜΑΤ.