Skip to main content

Μπαλάσκας: Ο υπαίτιος που έριξε τον αστυνομικό θα πληρώσει στη Δικαιοσύνη

Στοιχεία για την επίθεση κατά του αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη έδωσε ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ - Κατήγγειλε πως «οι δράστες θέλανε νεκρό αστυνομικό»

Τη χθεσινοβραδινή επίθεση κατά του αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη σχολίασε ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας.

Ο ίδιος, μιλώντας στο Open, δήλωσε χαρακτηριστικά πως «οι υπαίτιοι και βασικά ο πρώτος υπαίτιος που έριξε τον αστυνομικό από το μηχανάκι θα βρεθεί και θα πληρώσει στη δικαιοσύνη».

Ο συνδικαλιστής της ελληνικής Αστυνομίας έδωσε στοιχεία από την επίθεση που δέχτηκε ο αστυνομικός της ομάδας ΔΡΑΣΗ λέγοντας πως μεταξύ άλλων, οι δράστες είχαν μαζί τους σιδερολοστούς και πέτρες, ενώ πριν τον χτυπήσουν του έβγαλαν και το κράνος.

Ο κ. Μπαλάσκας ανέφερε πως ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία για να αναγνωριστούν πρόσωπα από την επίθεση στον αστυνομικό.

«Αυτό που προέχει είναι να ηρεμήσουμε όλοι. Ηδη η υπηρεσία είναι στο στάδιο που επεξεργάζεται το βίντεο για να προχωρήσει στις αναγνωρίσεις, για να πάει το θέμα στην δικαιοσύνη» είπε χαρακτηριστικά.

«Υπήρχε ένα ειρηνικό κομμάτι στην διαδήλωση. Ενα κομμάτι όμως δεν ήταν ειρηνικό. Στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι μόνο αυτός που κάνει την αρπαγή του συναδέλφου, αλλά και οι άλλοι που συνωστίζονται για το ποιος θα περάσει πρώτος να τον κλωτσήσει. Πρέπει να σας πω ότι στο σημείο βρήκαμε πέτρες, σιδερολοστούς και ξύλα με αίμα πάνω τους και τρίχες από το κεφάλι του συναδέλφου. Ηταν δολοφονική επίθεση. Πριν του το κάνουν αυτό, του αφαίρεσαν το κράνος για να τον χτυπήσουν στο κεφάλι» είπε χαρακτηριστικά.