Skip to main content

Μπαλής: Πάω με χίλια τον Φετφατζίδη, βλέπω εφησυχασμό στο θέμα με FIFA

«Ο Καρυπίδης πήρε μια νέα ομάδα και ξαφνικά δεν μπορεί να κάνει αυτά που ήθελε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη.

Για τη νίκη του Άρη επί του ΟΦΗ μίλησε στον ρ/σ «Metropolis», ο Ντίνος Μπαλής αποθεώνοντας παράλληλα τον Γιάννη Φετφατζίδη ενώ αναφέρθηκε και στο ανοικτό δικαστικό μέτωπο με τη FIFA, υπογραμμίζοντας πως διακρίνει εφησυχασμό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των «κιτρινόμαυρων»:

Για τους Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Γιάννη Φετφατζίδη: «Και οι δύο είναι μεγάλοι παίκτες. Ο Μπίσεσβαρ όταν θέλει είναι μια ομάδα μόνος του. Το ίδιο ισχύει και για τον Φετφατζίδη, ο οποίος κάνει μια φανταστική χρονιά. Είναι αναγεννημένος στον Άρη. Είναι η μισή επίθεση του Άρη, να μην πω ολόκληρη. Τον πάω με χίλια. Ο Μπίσεσβαρ είναι αδυναμία μου. Αν δεν περάσει η μπάλα από τα πόδια του δεν ομορφαίνει η επίθεση. Και οι δύο είναι παικταράδες».

Για την παρουσία του Άρη κόντρα στον ΟΦΗ: «Εδώ και καιρό έχω πει πως πέρσι έγινε λάθος στον αγωνιστικό σχεδιασμό και αυτό φάνηκε και κόντρα στον ΟΦΗ. Δεν γίνεται οι δύο βασικοί σου σέντερ μπακ, ο ένας να παίζει στη μεσαία γραμμή και ο άλλος δεξιά. Ο Άρης έπαιξε κόντρα στον ΟΦΗ με τέσσερα σέντερ μπακ. Δεν θέλω να κακίσω τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι προέρχονται από τρεις μήνες απραξία, όμως, ο Άρης έπασχε στην άμυνα. Ο ΟΦΗ έκανε ευκαιρίες από το πουθενά. Εν αντιθέσει με τη μεσοεπιθετική γραμμή που είναι όλοι ένας κι ένας. Υπάρχει δυσαναλογία ανάμεσα στην άμυνα και την επίθεση του Άρη. Δεν είναι όμοιες οι γραμμές στην αξία των παικτών».

Για την απαγόρευση μεταγραφών που επιβλήθηκε από τη FIFA: «Ο Καρυπίδης πήρε μια νέα ομάδα και ξαφνικά δεν μπορεί να κάνει αυτά που ήθελε. Αν του έλεγαν από την αρχή ότι πρέπει να πληρώσει και τα παλιά χρέη και δεν το έκανε, θα είχαν δίκιο να του τα ζητούν. Δεν μπορείς να έρχεσαι μετά από χρόνια και να φορτώνεις χρέη».

Για την πρόταση ύψους 1,2 εκ. ευρώ για τον Ματέο Γκαρσία: «Είναι μια πρόταση που ξενίζει στη λογική. Μάλλον, υπάρχουν λεφτά και έτσι εξηγείται το ότι κοιμούνται ήσυχοι για το πρόβλημα με τη FIFA. Διακρίνω έναν εφησυχασμό πάνω σε αυτό το θέμα».