Skip to main content

«Μπάλλος» - Θεσσαλονίκη: Θόλωσε το νερό στους Ταγαράδες - Οδηγία να αποφεύγεται η πόση

Θολότητα παρουσιάστηκε κατά την άντληση του νερού σε μία από τρεις γεωτρήσεις της κοινότητας Ταγαράδων, εξαιτίας της υπερχείλισης του Ανθεμούντα

Θολότητα κατά την άντληση του νερού σε μία από τις τρεις γεωτρήσεις της κοινότητας Ταγαράδων του δήμου Θέρμης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, παρουσιάστηκε εξαιτίας της κακοκαιρίας Μπάλλος και της υπερχείλισης του Ανθεμούντα, σύμφωνα με τη ΔΕΥΑ Θέρμης.

Για αυτόν τον λόγο, η ΔΕΥΑ απευθύνει έκκληση στους κατοίκους των Ταγαράδων να μην πίνουν το νερό αυτό έως ότου ολοκληρωθούν οι εργασίες καθαρισμού.

«Εξαιτίας των χθεσινών ακραίων καιρικών φαινομένων και της υπερχείλισης του Ανθεμούντα παρουσιάστηκε θολότητα κατά την άντληση νερού σε μία από τις τρεις γεωτρήσεις της κοινότητας Ταγαράδων. Για τον λόγο αυτόν θα διενεργηθεί καθαρισμός της δεξαμενής και του δικτύου. Παρακαλούνται οι κάτοικοι της κοινότητας Ταγαράδων να μη χρησιμοποιούν το νερό προς πόση μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών καθαρισμού και την έκδοση νέας ανακοίνωσης από τη ΔΕΥΑ», αναφέρει χαρακτηριστικά η ΔΕΥΑ.