Skip to main content

Μπαντής: Ο Ηρακλής βασανίζεται, μόνο ο κόσμος βιώνει την ταλαιπωρία

«Δεν υπάρχουν κομματικά θέματα. Ο ΠΣΑΠ ανήκει σε όλους τους ποδοσφαιριστές, όχι στα κόμματα», δήλωσε ο νέος πρόεδρός του.

Για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει ο Ηρακλής αλλά και για τους στόχους της νέας διοίκησης του ΠΣΑΠ αναφέρθηκε μιλώντας στον ρ/σ «Metropolis», o Γιώργος Μπαντής.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο νέος πρόεδρος του ΠΣΑΠ και πρώην πορτιέρε του «Γηραιού»:

Για τους στόχους του νέου ΔΣ: «Στόχος μας δεν είναι μόνο να βελτιώσουμε το εργασιακό καθεστώς για τους ποδοσφαιριστές, αλλά να βελτιώσουμε και το ίδιο το άθλημα. Θέλουμε να κάνουμε πιο ενεργή την παρουσία μας. Δεν νοείται ποδόσφαιρο χωρίς τους ποδοσφαιριστές. Δεν μπορούν να αλλάζουν τους κανονισμούς, να διοργανώνουν αγώνες χωρίς κόσμο χωρίς να ερωτάται ο ποδοσφαιριστής. Θέλουμε να διεκδικήσουμε τον ενεργό ρόλο που αρμόζει στους ποδοσφαιριστές».

Για το αν πιστεύει πως οι παράγοντες συμπεριφέρονται στους ποδοσφαιριστές ως άβουλα όντα: «Δεν γνωρίζω το πώς μας θεωρούν οι παράγοντες. Μόλις τώρα αναλάβαμε, σύντομα θα κάνουμε τα πρώτα απαραίτητα ραντεβού. Σε βάθος ενός ή δύο μηνών θα έχουμε καλύτερη εικόνα».

Για την απουσία ποδοσφαιριστή ομάδας της Θεσσαλονίκης στο νέο ΔΣ: «Πρέπει να τονίσουμε ότι στην εκλογική διαδικασία δηλώνεις συμμετοχή μεμονωμένα και όχι σαν παράταξη. Εμείς που μπήκαμε, μπήκαμε μεμονωμένα, άσχετα αν προηγουμένως είχαμε συγκροτήσει μια ομάδα. Έγινε πρόταση και σε παίκτη του ΠΑΟΚ να συμμετάσχει, όμως λόγω απόστασης και φόρτου εργασίας δεν την αποδέχθηκε. Παρ’ όλα αυτά είναι ενεργός σε όλη την προσπάθεια και θα βοηθάει από πίσω. Είναι πολλοί αυτοί που βοηθούν από πίσω και ενισχύουν την προσπάθεια. Δεν είναι μόνο οι εννέα του ΔΣ. Ο ΠΣΑΠ είναι ενιαίος. Όσα δικαιώματα έχει ο πρόεδρος του ΔΣ τα ίδια έχει και ο ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην άκρη της Ελλάδας στην τελευταία ομάδα της Γ’ Εθνικής».

Για το αν υπάρχει κομματική εμπλοκή στον ΠΣΑΠ: «Δεν υπάρχουν κομματικά θέματα. Ο ΠΣΑΠ ανήκει σε όλους τους ποδοσφαιριστές, όχι στα κόμματα. Όλα τα μέλη μπορούν να δηλώσουν υποψηφιότητα και να εκλεγούν. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο καθένας από εμάς δεν έχει τη δική του πολιτική στάση. Άλλο πολιτική στάση, όμως, και άλλο κόμματα».

Για τον Ηρακλή: «Για ακόμη μια χρονιά βασανίζεται. Εύχομαι κάποια στιγμή να δοθεί τέλος στην ταλαιπωρία του κόσμου. Διότι πλην του κόσμου, δεν βλέπω κάποιον παράγοντα να βιώνει κάποια ταλαιπωρία».