Skip to main content

Μπαράζ διακοπών ρεύματος σήμερα στη Θεσσαλονίκη - Ποια σημεία επηρεάζονται

Για σήμερα Τετάρτη 17 Νοεμβρίου έχουν προγραμματιστεί από τον ΔΕΔΔΗΕ διακοπές ρεύματος σε πέντε διαφορετικά σημεία της Θεσσαλονίκης

Σε πέντε διαφορετικά σημεία της Θεσσαλονίκης έχουν προγραμματιστεί διακοπές ρεύματος για σήμερα Τετάρτη 17 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα, χωρίς ρεύμα θα είναι οι καταναλωτές στο κεντρικό και βόρειο τμήμα του χωριού Βραχιά του δήμου Δέλτα από τις 8.00 το πρωί έως και τις 10.00.

Από τις 8.00 έως και τις 12.00 το μεσημέρι, διακοπή ηλεκτροδότησης θα σημειωθεί στην οδό Αγράφων με Αγίας Αναστασίας στην περιοχή της Άνω Πόλης.

Ακόμη, από τις 9.30 έως και τις 11.00 χωρίς ρεύμα θα είναι οι καταναλωτές του δήμου Πυλαίας Χορτιάτη, στο δημοτικό διαμέρισμα του Χορτιάτη. Συγκεκριμένα, η διακοπή αφορά την κοινότητα Ασβεστοχωρίου και τις οδούς Ευζόνων, Παύλου Μελά, Καπετάν Άγρα, Ε. Βενιζέλου, Θ. Σοφούλη, Πην. Δέλτα, Κ. Καραμανλή, Ν. Πλαστήρα και Αθηνάς.

Χωρίς ρεύμα θα είναι οι καταναλωτές και σε δύο σημεία της Πολίχνης. Αρχικώς, από τις 11.30 το πρωί έως και τις 2.30 το μεσημέρι, διακοπή ρεύματος θα σημειωθεί σε όλο το μήκος της οδού Λατομείων. Παράλληλα, από τις 1.30 το μεσημέρι έως και τις 3.00, η διακοπή ρεύματος θα αφορά την οδό Βαλτετσίου και συγκεκριμένα από την οδό Πελοποννήσου έως και την οδό Ευκλείδη.