Skip to main content

Μπαράζ διακοπών ρεύματος την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη

Συνολικά πέντε διακοπές ρεύματος είναι προγραμματισμένες για την Κυριακή 28 Αυγούστου σε περιοχές τριών δήμων της Θεσσαλονίκης.

Προβλήματα με την ηλεκτροδότηση θα αντιμεωπίσουν την Κυριακή 28 Αυγούστου πέντε περιοχές στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ.

Αρχικά, χωρίς ρεύμα θα παραμείνουν από τις 8:00 έως τις 11:00 οι καταναλωτές στον δήμο Καλαμαριάς και συγκεκριμένα, όσοι βρίσκονται μεταξύ των οδών: Μ. Ψελλού, Κορνάρου, Νάλτσα, Τσούντα, Αφοί Πουλιού, Παρνασσού, Πλούτωνος, Τ. Οικονομίδη, Καθ. Ρουσίδου, Κασομούλη, Γαβριηλίδου, Δωδεκανήσου κ.α.

Στον ίδιο δήμο, προβλήματα θα αντιμετωπίσουν από τις 10:30 μέχρι τις 14:00 και καταναλωτές που βρίσκονται μεταξύ των οδών : Καθ. Ρουσίδου, Παπαδημητρίου, Γαβριηλίδου, Ραιδεστού, Καπ. Γκόνη, Πέργαμου, Δωδεκανήσων, Μοσχονησίων, Τ. Οικονομίδη, Θ. Σοφούλη, Κούσκουρα κ.α.

Από τις 8:00 μέχρι τις 13:00 διακοπή ηλεκτροδότησης θα σημειωθεί και στον δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης και συγκεκριμένα στην περιοχή ματαξύ των δρόμων Αγίων Πάντων από Λιγδών έως Λαγκαδά, Ιβάνωφ, Φωτήλα, Κατσάνου, Λιγδών και Παπαδιαμαντόπουλου.

Χωρίς ρεύμα θα παραμείνουν και οι καταναλωτές από τις 8:00 μέχρι τις 14:30 και στον δήμο Δέλτα και συγκεκριμένα στην περιοχή της Σίνδου, στην Παλαιολόγου, Μπέκα, Βιοσατ και ΟΥΘ Σ16.

Στον ίδιο δήμο από τις 9:00 μέχρι τις 13:30 θα επηρεαστεί η δυτική πλευρά της της Παλαιάς ΒΙΠΕΘ η οδός 2, μετά τα novel chemicals Διαμαντής Δάγκλας έως πριν τη mag metal.