Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022
x

ΜΠΑΡΑΖ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΗ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ

Εργασίες κοπής πρασίνου και κλαδέματος δέντρων ξεκινούν από σήμερα Δευτέρα επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών

Εργασίες κοπής πρασίνου και κλαδέματος δέντρων επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, από τον κόμβο της Βούλγαρη έως την περιοχή του Ρυσίου, θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από σήμερα Δευτέρα 27 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής πρασίνου και κλαδέματος δέντρων επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών, στο τμήμα από τη Χ.Θ. 6+000 (κόμβος Βούλγαρη) έως και τη Χ.Θ. 18 +850 (περιοχή Ρυσίου) ως εξής:

- Δεξιά της οδού, στην κατεύθυνση προς Μουδανιά, τμηματικά, από τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022 έως την Τρίτη 28 Ιουνίου 2022.

- Αριστερά της οδού επί της κεντρικής νησίδας, τμηματικά, αρχικά στην κατεύθυνση προς Μουδανιά και στη συνέχεια στην κατεύθυνση προς κέντρο Θεσσαλονίκης, από την Τρίτη 28 Ιουνίου 2022 έως την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022.

- Δεξιά της οδού, στην κατεύθυνση προς το κέντρο Θεσσαλονίκης, τμηματικά, από την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022 έως την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν τις παραπάνω ημέρες κατά τις ώρες 07.00- 15.00 και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

«Επισημαίνεται ότι τα συνεργεία που θα εκτελούν τις παραπάνω εργασίες είναι κινητά και ότι ο χρόνος αποκλεισμού των τμημάτων της οδού για την εκτέλεση των εργασιών σχετικά μικρός», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και υπογραμμίζεται ότι «ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών».

Εργασίες και από τον Α/Κ Ρυσίου έως τον Α/Κ Σιθωνίας- Κασσάνδρας και στην Επαρχιακή Οδό Νέων Μουδανιών – Κύκλωμα Κασσάνδρας 

Εργασίες κοπής πρασίνου και κλαδέματος δέντρων επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών από τον Α/Κ Ρυσίου έως τον Α/Κ Σιθωνίας- Κασσάνδρας και στην Επαρχιακή Οδό Νέων Μουδανιών – Κύκλωμα Κασσάνδρας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από σήμερα Δευτέρα 27 Ιουνίου έως και την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής πρασίνου και κλαδέματος δέντρων στα ακόλουθα τμήματα του οδικού δικτύου:

α. στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, από τη Χ.Θ.18+850 (Α/Κ Ν.Ρυσίου) έως τη Χ.Θ.61+700 (Α/Κ Σιθωνίας/Κασσάνδρας) και

β. στην Επαρχιακή Οδό Νέων Μουδανιών-Κύκλωμα Κασσάνδρας, από τη Χ.Θ.0+000 (Α/Κ Σιθωνίας/Κασσάνδρας) έως τη Χ.Θ. 23+650 (Κυκλικός κόμβος Κασσανδρείας).

Οι εργασίες κοπής πρασίνου και κλαδέματος θάμνων θα εκτελεστούν δεξιά των οδών, τμηματικά και στις δύο κατευθύνσεις από τη Δευτέρα 27 Ιουνίου έως και την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022, με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022 δεν θα εκτελεσθούν εργασίες, στο ρεύμα με κατεύθυνση από Χαλκιδική προς Θεσσαλονίκη.

Και σε αυτήν την περίπτωση επισημαίνεται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ότι «τα συνεργεία που θα εκτελούν τις παραπάνω εργασίες είναι κινητά και ότι ο χρόνος αποκλεισμού των τμημάτων των οδών για την εκτέλεση των εργασιών είναι σχετικά μικρός», ενώ αναφέρει ότι «ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης και το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ