Skip to main content

BBQ την Κυριακή στο Αγρόκτημα της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής

Όσοι παραστούν θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν παραδοσιακό Αμερικάνικο μπάρμπεκιου στο καταπράσινο περιβάλλον της Σχολής, κ.α.

Την πρώτη φιλανθρωπική εκδήλωση της χρονιάς, το «BBQ στο Αγρόκτημα», διοργανώνει την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, στις 13:00 ο Σύλλογος Φίλων Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης.

Το «BBQ στο Αγρόκτημα» θα πραγματοποιηθεί στο δασάκι της Σχολής και όπως όλες οι εκδηλώσεις, έτσι και αυτή θα στηρίξει τα εκπαιδευτικά προγράμματα των μαθητών και σπουδαστών.

Όσοι παραστούν θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν παραδοσιακό Αμερικάνικο μπάρμπεκιου στο καταπράσινο περιβάλλον της Σχολής, να διασκεδάσουν με country χορούς και Line Dancing μαζί με το χορευτικό συγκρότημα των μαθητών της Σχολής και να επισκεφτούν το πρατήριο προϊόντων, το οποίο θα παραμείνει ανοιχτό κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Επίσης, η Εθελοντική Ομάδα Κυριών και τα εκπαιδευτικά στελέχη της Σχολής έχουν προετοιμάσει ενδιαφέρουσες δραστηριότητες (εκπαιδευτικά και κινητικά παιχνίδια) για τα παιδιά.

Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση θα συμβάλλουν στην ενίσχυση των εκπαιδευτικών σκοπών της Σχολής και του Perrotis College, καθώς και του Προγράμματος Υποτροφιών για τους μαθητές και τους σπουδαστές, οι οποίοι με τη σειρά τους θα συνεισφέρουν μελλοντικά στην ανάπτυξη της αγροτικής οικονομίας της χώρας.

Για κρατήσεις στα 2310492738 και 2310492832 ή στο e-mail events@afs.edu.gr