Skip to main content

Μπαρτζώκης: Θέλουμε να κάνουμε τον Άρη πρωταθλητή!

Ο πρόεδρος του κόμματος των Δανειοληπτών Ελλάδος φέρεται να ενδιαφέρεται ώστε να μπει στους «κιτρινόμαυρους» μαζί με ομάδα Γερμανών επιχειρηματιών.

Για τις προθέσεις που έχει αναφορικά με την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης και για το πότε θα αρχίσουν οι επαφές με τον Θόδωρο Καρυπίδη αναφέρθηκε μιλώντας στον ρ/σ «Focus», ο Γιώργος Μπαρτζώκης.

Σημειώνεται πως ο νομικός και πρόεδρος του κόμματος των Δανειοληπτών Ελλάδος δηλώνει ότι ενδιαφέρεται να μπει δυναμικά στους «κιτρινόμαυρους» μαζί με ομάδα Γερμανών επιχειρηματιών δηλώνοντας ότι στόχος του είναι να κάνει τον σύλλογο «πρωταθλητή».

Αναλυτικά παρακάτω όλα όσα δήλωσε ο κ. Μπαρτζώκης:

«Οι επιχειρηματικές που εκπροσωπώ είναι φυσικά πρόσωπα που αγωνίζονται χρόνια στην Γερμανία για να διαβιώσουν και θέλουν να επενδύσουν στον Άρη, με στόχο να τον κάνουν πρωταθλητή.
Το πλάνο είναι ακόμα υπό διαμόρφωση και τις επόμενες μέρες θα γίνουν γνωστά περισσότερα. Υπήρχε μια πρόταση στην ΠΑΕ ΑΕΛ το 2014 να αλλάξει χέρια με ένα ποσό 350.000 ευρώ, αλλά το λέω ξεκάθαρα πως δεν θα είναι τίποτα το ίδιο στο ποδόσφαιρο ελέω κορωνοϊού.

Ίσως να συμφέρει τον κ. Καρυπίδη να δώσει την ΠΑΕ Άρης, με ένα μικρότερο ποσό λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό, γιατί οι ζημιές θα είναι πολλές και θα σκεφτεί καλύτερα τι θέλει να κάνει.

Αν ο κ. Καρυπίδης θέλει να πουλήσει την ΠΑΕ με 6.000.000 ευρώ, ας μας το πει.

Πάντα ήμασταν κοντά στη μεγάλη ομάδα της Βόρειας Ελλάδας. Θέλουμε να βοηθήσουμε τον Άρη και για αυτό κάνω αυτή την προσπάθεια. Από μικρός είμαι Άρης, αν και δεν μένω στην Θεσσαλονίκη. Υπάρχουν επιχειρηματίες ομογενείς από την Γερμανία που θέλουν να βοηθήσουν. Υπάρχουν όμως κάποιοι που αμφισβητούν τα όσα θέλουμε να κάνουμε. Αυτό που ζητάμε εμείς είναι να μπει ουσιαστικά στην διοίκηση ο κόσμος του Άρη. Είναι ένα πρότυπο μοντέλο που θέλουμε να λειτουργήσει στον Άρη. Στην διοίκηση θα πρέπει να συμμετάσχουν και να έχουν διοικητικές θέσεις ο κόσμος του Άρη και οι σύνδεσμοι. Αν βάλουμε τον κόσμο της ομάδας και προχωρήσει αυτή η προσπάθεια, να κάνουμε μια ΠΑΕ λαϊκής βάσης. Θα συμμετέχουν στην διαδικασία την εκλογική όποιος θέλει να βάλει υποψηφιότητα και από εκεί και πέρα, να βρίσκονται μέσα στην ΠΑΕ. Όπως επίσης θα πρέπει να είναι μέσα στο συμβούλιο και δυο άτομα από τους βετεράνους του Άρη και μάλιστα από εκείνη την ομάδα που έκανε εντυπωσιακή πορεία στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Αναφέρομαι σε Φοιρό, Κούη, Σεμερτζίδη και τους άλλους εκείνης της ομάδας…

Δεν έχουμε μιλήσει με τον κ. Καρυπίδη, περιμένουμε να γίνει η συνέντευξη Τύπου για να εκφραστούμε για τα όσα θέλουμε. Από εκεί θα μας ακούσει ο κ. Καρυπίδης για την πρόταση μας. Εμείς θα ζητήσουμε τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ Άρης αναλυτικά και μέσα από αυτά τα στοιχεία, θα βγει και το τίμημα που πρέπει να δώσουμε. Είμαστε διατεθειμένοι να βοηθήσουμε, αλλά πρέπει να μιλήσουμε πρώτα για τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης. Δημοσιοποιήσαμε ένα ενδιαφέρον και ξέρουμε ότι ο δρόμος θα είναι μακρύς. Η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα είναι δύσκολη ελέω κορωνοιοϋ και θα το βρει μπροστά της και η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης.

Στόχος μας είναι να κάνουμε τον Άρη πρωταθλητή! Αν μπούμε σε αυτή την διαδικασία, μας ενδιαφέρει να πάρουμε το πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Με την δυναμική του κόσμου του Άρη και σωστή οργάνωση, όλα είναι ανοιχτά. Στόχος μας είναι να ξεχρεώσει η ομάδα και να μπορεί να παίζει στην Ευρώπη χωρίς να αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα.
Θέλουμε να είμαστε ακριβείς στο τι θα ζητήσουμε από την ΠΑΕ Άρης και τον κόσμο της ομάδας. Μόλις τελειώσουμε με αυτές τις συζητήσεις, θα κάνουμε μια συνέντευξη Τύπου για να μιλήσουμε ανοιχτά για το ενδιαφέρον μας. Μετά θα μιλήσουμε και με τον κ. Καρυπίδη…

Αν ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο στην Θεσσαλονίκη, θα είναι μόνο για τον Άρη. Για μένα στην Θεσσαλονίκη, υπάρχει μόνο ο Άρης».