Skip to main content

Μπάσκετ ΠΑΟΚ: Επιστροφή στις προπονήσεις με απουσίες και προβλήματα

Λειψή προπόνηση για τον Δικέφαλο. Έξι αθλητές της ομάδας, αλλά και ο κόουτς Άρης Λυκογιάννης ταλαιπωρούνται από ίωση και έμειναν εκτός προγράμματος.

Με πολλά προβλήματα και απουσίες επέστρεψε στο γήπεδο και στις προπονήσεις ο ΠΑΟΚ mateco, μετά το ρεπό που είχε όλη η ομάδα, ύστερα από τη νίκη επί του Ηρακλή στο Ιβανώφειο το περασμένο Σάββατο.

Το πρωινό πρόγραμμα της ομάδας (βάρη στο γυμναστήριο) και η απογευματινή προπόνηση, πραγματοποιήθηκαν με 7 μόνο παίκτες και προσαρμόστηκαν στις ιδιαίτερες συνθήκες που δημιουργήθηκαν.

Έξι αθλητές της ομάδας, αλλά και ο κόουτς Λυκογιάννης ταλαιπωρούνται από ίωση και έμειναν εκτός προγράμματος. Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε υπό τις οδηγίες των βοηθών προπονητή Στάθη Νεραντζάκη και Χαράλαμπου Καραΐσκου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ mateco έχει ρεπό το προσεχές Σαββατοκύριακο, οπότε και θα διεξαχθεί η 17η αγωνιστική της Stoiximan Basket League. Επόμενος αγώνας για τον ΠΑΟΚ mateco, είναι το παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής (19/3) στο Περιστέρι και για αυτό τον αγώνα ξεκίνησε σήμερα μετ’ εμποδίων η προετοιμασία της ομάδας.