Skip to main content

Μπούργος: Καλή ομάδα η Μακάμπι αλλά οι πιθανότητες πρόκρισης είναι 50-50

Ο προπονητής του Άρη στη συνέντευξη τύπου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ δεν αποκάλυψε τίποτε από τα πλάνα του.

Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις κόντρα στην Γκόμελ, ο Άρης ταξίδεψε στο Ισραήλ όπου θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa onference League.

Στη συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη (3/8) ο Χερμάν Μπούργος δεν θέλησε να αποκαλύψει τίποτα από τα πλάνα του, τονίζοντας πως οι πιθανότητες πρόκρισης είναι 50-50 για τις δύο ομάδες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον στόχο του Άρη στο παιχνίδι και τις δυσκολίες που περιμένει: "Η Μακάμπι είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά εμείς ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε".

Για το αν θα κάνει αλλαγές σε σχηματισμό και πρόσωπα στο ματς: "Θα το δείτε αύριο στο παιχνίδι".

Για το αν πιστεύει πως η ομάδα είναι πιο έτοιμη συγκριτικά με τα παιχνίδια με τη Γκόμελ: "Είμαστε έτοιμοι πάντα. Και αυτό θέλουμε να δείξουμε και αύριο".

Για το τι πρέπει να κάνει ο Άρης για να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα: "Για εμάς ο τρόπος είναι ένας. Έχουμε την ίδια νοοτροπία για να πετύχουμε πάντα αυτό που θέλουμε".

Για το ποιο θα είναι το κλειδί του αγώνα αύριο: "Εγώ σκέφτομαι πως θα λειτουργήσουμε συνολικά ως ομάδα και το πως θα παίξουμε με βάση αυτό που μπορούμε και ξέρουμε".

Για το αν θεωρεί πως ο Άρης είναι φαβορί: "Οι πιθανότητες πρόκρισης είναι 50-50".

Για τις μεταγραφές του Άρη: "Δεν μιλάω για παίκτες ξεχωριστά, μιλάω πάντα για την ομάδα συνολικά".

Για τον Μάνου Γκαρθία: "Δεν θέλω να μιλήσω προσωπικά για κανέναν παίκτη, μιλάω πάντα ξαναλέω για την ομάδα".