Skip to main content

Μπουτάρης:Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας,έξω με αντιμετωπίζουν σαν λεπρό!

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης επαίνεσε το κυβερνητικό έργο του ΠΑΣΟΚ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η παράταξη έχτισε τη νέα Ελλάδα

Αντιδράσεις προκαλεί για μια ακόμα φορά ο Γιάννης Μπουτάρης και συγκεκριμένα για τα τα όσα είπε στην εκδήλωση με τίτλο «Ώρα αποφάσεων», την οποία διοργάνωσαν σήμερα το πρωί στη ΔΕΘ η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Γιώργος Φλωρίδης και ο Γιάννης Ραγκούσης.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης δήλωσε ότι ντρέπεται που είναι Έλληνας γιατί όταν πάει στο εξωτερικό τον αντιμετωπίζουν σαν λεπρό, προκαλώντας αντιδράσεις ακόμα και στο φιλικό προς τον ίδιο ακροατήριο της εκδήλωσης.

«Ντρέπομαι γιατί έχουμε μια κυβέρνηση η οποία δεν έχει εθνική συνείδηση, μια κυβέρνηση η οποία νομίζει ότι τα ξέρει όλα. Και δεν είναι αυτή η κυβέρνηση μόνο. Δυστυχώς. Είναι και το κακό ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία και ας μην ξεχνάμε ότι και στη Ν.Δ. υπάρχουν ψήγματα καλά. Δεν είναι όλοι οι Έλληνες κακοί», συμπλήρωσε ο δήμαρχος.

Στη συνέχεια, ο κ. Μπουτάρης επαίνεσε το κυβερνητικό έργο του ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι έχτισε τη νέα Ελλάδα, ενώ μίλησε επικριτικά για το σημερινό πολιτικό σύστημα λέγοντας πως «είναι στη σαλαμούρα».

Τέλος, ο δήμαρχος αναφερόμενος στο παρόν και στο μέλλον σημείωσε πως «είμαστε όλοι με χάπια. Πρέπει να ξεχάσουμε τα παλιά και να φτιάξουμε τα καινούργια».